Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patologie z wizazowej Odchowalni
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 11:57   #64
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00
Dot.: Patologie z wizazowej Odchowalni

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Jasne, że wyścig: mamuśki udowadniają, której bardziej głupota doskwiera
Ja jeszcze lubię:

nazywanie dziecka marudzacym i wieczne narzekanie, że nie śpi. (a czego można oczekiwać od niemowlaka?)
zdradzanie z detalami kwestii kupy i konstruowania żartów w tej tematyce: ' Oj moja się dziś os.rała po pachy i wszystko wyciekło'

mądrości ludowe w odpowiedzi na zalecenia lekarza. Np. ' co tam będziesz słuchać lekarza; oblizywanie przez matkę dzieciowego smoczka, niczym nie grozi. Nie przesadzaj'
I argument, który uwielbiam: Jako dziecko (sadzano mnie wcześnije/ wkładano do chodzika/ trzymano w kojcu, włączano bajki itd) i mam się dobrze. Taaaa.... może i dobrze, choć pewnie mogłoby być lepiej
I jeszcze:
gdy pojawi się ktoś, kto:
nie sadza
nie odmóżdża swojego dziecka bajkami w telewizji
itd.

pojawia się kwas i często afera; ewentualnie teksty: nie moja sprawa jak ktoś dziecko wychowuje

Ja na odchowalnię czasami zagladam. Dla rozrywki i zazwyczaj uwierzyć nie mogę i zbieram szczękę z podłogi, co opada ze zdziwienia
za przeproszeniem,po jaki gwizdek wchodzisz na wątki mamuśkowe,skoro nie masz ochoty czytac o kupach i problemach ze spaniem? (btw ja nie uzyskalam od wszystkowiedzacych mam ZADNEJ rozsadnej porady dotyczacej problemow ze spaniem mojego dziecka).
Forum wizaz ugina sie od tematów od A do Z,tam mozna przeczytac o czyms innym niz kupie i słoiczkach.I tez mozna sie ponapinać,ze uzytkownicy to banda najgorszej patologii.
PS. to takie polskie jest,ze niektorzy maja sie za alfy i omegi od prawa pracy po konsystencje kupy kończąc.
Nikomu nie przyszlo do głowy,ze skoro chce sadzac 3 miesieczne niemowle to tylko i wylacznie moja sprawa,tak samo jak to co wychodzi spod mojej wlasnej klawiatury.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora