Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 15:20   #1311
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Szukam łózeczka turystycznego co jak co, ale Ewelinka nawet na wakacjach nie będzie spała w wózku.
Zastanawiam sie tylko JAK ja zmieszczę bagaże dla 3 osób i dwójki dzieci, dwa foteliki i wózek Ewelinki do mojego auta TŻ nie chce słyszeć, że wezmę jego samochód (kombi). Ale widział, że złożony wózek (stelaż i gondola) zajęły prawie cały bagażnik u niego a co dopiero u mnie... może da się namówić na małą zamianę?
No i u niego w samochodzie Ewelinkowy fotelik da się przypiąć tyłem do kierunku jazdy a u mnie nie :/ (pasy są za krótkie).

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

muszę powiedzieć, że z mojej listy unikanych produktów zniknłęy fastfoody i cebula została mi tylko czekolada w hurtowej ilości, czosnek i kapusta (bigos, kapuśniak itp, bo surową jadam w surówkach).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora