2012-06-11, 15:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Eurociacha 2012
Cytat:
Napisane przez Ashaai
Najbardziej było mi szkoda zawsze jej partnera, zktóry prowadzi z nią DDTVN- zawsze musi go poprawiać, wcinać się w słowo i podważać jego zdanie. 
|
Mi też go zawsze szkoda, jest kochany i bardzo miły
A Pieńkowska zachowuje się jakby zjadła wszystkie rozumy 
Cytat:
Napisane przez KinkyGirl
Być może pomyliłam z innym piłkarzem, ale coś mi się wydaje, że Piszczek miał jakąs nieciekawą przeszłość BadBoya. Wiecie coś o tym? Być może pomyliłam go z innym piłkarzem, także wiecie 
|
Nigdy o tym nie słyszałam i jakoś trudno mi w to uwierzyć.. Zwłaszcza, że ma żonę i córeczkę 
Cytat:
Napisane przez Melissa86
Jaki filmik? Ten na doping.tv?
A co do tego, gdzie Lewy i Szczęsny poznali swoje dziewczyny, to w tych filmikach, do których tutaj podawałyście linki, mówili, że znają się jeszcze z czasów liceum (przynajmniej Szczęsny ze swoją).
A nie wiem czy wiecie,ale Szczęsny jutro nie może zagrać.
|
Tak, na doping.tv
Obaj poznali swoje dziewczyny chyba jeszcze w liceum
Z Rosją nie zagra, ale z Czechami już tak
Cytat:
Napisane przez dorotek88
tylko jeszcze do końca nie rozpoznaję kiedy ma być rożny a kiedy wolny a kiedy karny... ;-P
|
To całkiem proste
- rożny - kiedy zawodnik drużyny A wykopie (albo się od niego odbije) piłkę za końcową linię boiska ze strony bramkarza drużyny A (czyli tej samej drużyny). Np. jeśli Lewandowski kopnie piłkę i wyleci ona za bramkę Szczęsnego, to wtedy jest rzut rożny dla przeciwników
- karny - kiedy piłkarz zostanie sfaulowany w polu karnym przeciwnika (tak jak było w piątkowym meczu, z tym że jeszcze Wojtek dostał dodatkowo czerwoną kartkę). Karne są także jeśli po 90 minutach podstawowych i 30 minutach dogrywki jakiegoś decydującego meczu jest remis.
- wolny - dyktuje go sędzia za przewinienia na boisku.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
O, spóźniłam się
Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2012-06-11 o 15:49
|
|
|