Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 15:47   #252
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
O cholerka
Karty pojazdu nie powinno sie ze sobą nosić/wozić
Moja w domu leży.

Ja nigdy nie trzymałam dokumentów w samochodzie
Raz mi się zdarzyło i oczywiście zapomniałam o nich. Na szczęście samochód stoi pod blokiem rodziców to może nic się nie stanie
moja zostala jezdzila rok razem z ksiazka serwisowa-zapomnielismy o niej po prostu.w styczniu ukradli mi auto i z ubezpieczenia nicido dnia dzsiejszego nie moge sie z tym pogodzic i z tym ze popieprzona jestem ze powiedzialam prawde-moglam sklamac i moze by cos wywlaczyl a tak poszlo sie walic kilkadziesiat tysiecy(((((

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dokupiłam do balsamu babydream fur mama jeszcze olejek i na razie naprawdę jestem zadowolona
olejek wlewam dodatkowo do kąpieli a co do skóry to cały czas jest przyjemnie nawilżona mimo że smarowałam rano
muszę jeszcze zakupić płyn babydream do kąpieli (miałam kiedyś ale ten dla dzieciaczków)
jak dobrze że chociaż jedna naturalna firma dla ciężarnych jest tak łatwo dostępna

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

musisz sobie dosmakować jak ci będzie pasowało
Dziewczyny nie kupujcie z pharmacerisu bo jest do bani-wogole nie nawilza tak jak powinien-zaluje ze kupilam druga tubke.dopiero jak posmaruje oliwka czyje ze mam nawilzona skore a ten sie wchlonie i dupa:/chybaze myle nawilzenie z pozostawieniem folmu na skorze ale nie wydaje mi sie-nie odczuwac fajnej gladkiej skory po uzyciu tego kosmetyku.

To mnie kolezanka wystawila a ze sama chodzic nigdzie nie lubie to wrocilam do domu i dusze schab wlasnie-bede miala obiadokolacje dzis.za to bylam w lumpie i kupilam malemu dzinsy z H&M na 62 za 9zl takie prawdziwe meskie

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora