Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-11, 20:16   #883
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja mam tylko paletkę heaven earth, ale jak wszystkie cienie są takie fajne, to chcę więcej.
Palet nie znam ale mam na nie ochotę tym bardziej, że to groszowe sprawy a pojedyncze cienie są super. Jestem mile zaskoczona jakością i trwałością- cenowo to śmieszne pieniądze bo kredki, cienie czy inne cuda są po funcie.
Nie spodziewałam się tak dobrej jakości. Czytałam co prawda wcześniej recenzje ale bałam się, że jak tanizna to będzie zonk a tymczasem jest bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Kupiłam pierwszy pigment z Kobo Ale nie było już tego kobaltowego ;/ No i duraline też wpadło. No i 2 pary butów :P Zaszalałam.

Na dodatek w Rossie mam limitkę z Essence a Naturze jeszcze wcześniejsza...mają zryw Chciałam kupić ten bronzer ale jakoś dziwnie wyglądał...i nie wiem, a ostatnia sztuka już była. Muszę obejrzeć na blogach zdjęcia czy on taki dziwny jest cy to ferelna sztuka.

Gratuluję udanych zakupów

Kasiaj kolejny dzień z masełkiem Revlonu i jestem pod wrażeniem. W ogóle wydawało mi się, że wzięłam troche tandetny kolor różu ale na ustach prezentuje się bosko!
Na recenzję za wcześnie ale dobrze, że zakup poczyniłam