2012-06-11, 20:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
Napisane przez _polly_
Ja mam tylko paletkę heaven earth, ale jak wszystkie cienie są takie fajne, to chcę więcej. 
|
Palet nie znam ale mam na nie ochotę tym bardziej, że to groszowe sprawy a pojedyncze cienie są super. Jestem mile zaskoczona jakością i trwałością- cenowo to śmieszne pieniądze bo kredki, cienie czy inne cuda są po funcie.
Nie spodziewałam się tak dobrej jakości. Czytałam co prawda wcześniej recenzje ale bałam się, że jak tanizna to będzie zonk a tymczasem jest bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez Takajakaya
Kupiłam pierwszy pigment z Kobo  Ale nie było już tego kobaltowego ;/ No i duraline też wpadło.    No i 2 pary butów :P Zaszalałam.
Na dodatek w Rossie mam limitkę z Essence a Naturze jeszcze wcześniejsza...mają zryw  Chciałam kupić ten bronzer ale jakoś dziwnie wyglądał...i nie wiem, a ostatnia sztuka już była. Muszę obejrzeć na blogach zdjęcia czy on taki dziwny jest cy to ferelna sztuka.
|
Gratuluję udanych zakupów 
Kasiaj kolejny dzień z masełkiem Revlonu i jestem pod wrażeniem. W ogóle wydawało mi się, że wzięłam troche tandetny kolor różu ale na ustach prezentuje się bosko!
Na recenzję za wcześnie ale dobrze, że zakup poczyniłam
|
|
|