Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-15, 20:02   #1
massior
Raczkowanie

wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P

Witam Moje Panie :P
Po namowie mojej koleżanki , użytkowniczki tegoż forum , chciałem napisać pewna myśl z góry ostrzegam ze nie jestem jakimś męskim szowinista, ale poprostu jestem ciekaw pewnych aspektow kobiecego zycia . Przepraszam jesli wybralem zly dzial, ale jest tutaj tyle tego ze ciezko sie polapac w ktore miesce mam wkomponowac moj wywod, bo latwiej napisac na forum o owulacji niz ogolnie o bzdetach.
A wiec, przegladajac na szybko (10 minut na forum) szukalem powod dla ktorego moderator naszego forum (hakera) zaszyl sie w tej "rozowej jungli" i zaniedbal obowiazki kochanej maskotki. Hmm ... i zerkam powierzchownie na topici z poszczegolnych dzialow : miesiaczka, masaz redukujacy celulit", kuracje kwasowo-redu(ciezko to nawet przepisac), prostowanie, jak schudnac, zly ginekolog, dobry ginekolog, dziwne krosteczki na piersiach, poklady i pudry nie gryzace sie z filtrami, peeling migdalowy... itp... dzizus
Bez obrazy ale rozumiem sie soba zajmowac, ale to juz lekki narcyzm polowy z tych slow to nawet nie rozumiem i nie potrafie wypowiedziec, bo chyba wiekszosc kobiet moze isc smialo na Farmakologie wglebiajac sie w sklad tych roztworow twarzowych. Tak tak, powiecie pewnie ze faceci to brudasy, nom ale lecicie na nas pomimo tego , wiec po co wam te pasty, kleje, tynki itp chemikalna ktore na siebie ladujecie hektolitrami , trujac sie tym ? szare mydlo i dobry perfum i po co wam wiecej do szczescia ? grunt zebyscie sie depilowaly bo to juz nawet faceci robia , zeby odroznic sie od malp :P
Ehh i ten temat ginekologii, od polowy z nich sam bym sie pochorowal :P po przeczytaniu niektorych az zaczolem sie przygladac wlasnym sutkom :P ale tu was podziwiam , bo ja bym nie napisal na zadnym forum gdyby cos z moim "magnum 44" bylo nie tak :P
Nom i ostatnie... ehh czemu tyle osob chce schudnac , mzoe niektorzy lubia duze tyleczki (moda w USA) :P ja osobiscie NIE, bo kompleksow bym sie nabawil , nom ale nie rozumiem , skoro kiedys sie tak objadalyscie i teraz wychodza skutki to nie lepiej bylo pomyslec za wczasu ? a jesli juz tak wygladacie to trudno... trzeba sie pogodzic z wlasna osoba , wkoncu jak juz wspomnialem wczesniej moze niektorzy gustuja w takich mamuskach wkoncu kochanego cialka nigdy za wiele :P Chyba ze zyjecie w przekonaniu " ze lepiej zlamac sie w pol niz peknac".
Hmm i jesli tyle czasu spedzacie nad tymi rzeczami, to kiedy macie czas zajmowac sie swoim mezszczyzna ? my tez potrzebujemy kilku rzeczy do szczescia :P
Nom i mysle ze to na tyle. Mam nadzieje ze nikogo nie urazilem bo nie mialem takiego zamiaru. Poprostu chcialem zaprezentowac moj punkt widzenia na ta tematyke.
Pozdrawiam
aniolek wracaj do nas pogadac o panienkach !!!!!

Edytowane przez massior
Czas edycji: 2007-01-15 o 20:43
massior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując