2012-06-12, 08:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Patologie z wizazowej Odchowalni
Cytat:
Napisane przez BebiBebi
I
Skopiuję Ci wiadomość, którą zostawiłam u nas na wątku :
"chyba zazdrościsz mi, ze moje 4,5 miesięczne dziecko jest tak zdolne, że potrafi samo siedzieć. A jak byś była mądrą kobietą, to byś pomyślała, że dziecko mimo, ze ma zdjęcie zrobione raz czy dwa siadło i to na pół minuty, bo przecież wiem, że więcej nie może !!!"
|
Twoje dziecko obróciło się z pleców na brzuszek i z tego brzuszka następnie samo usiadło, rozumiem Bo tak wygląda prawidłowe siadanie. Jesli tak, to faktycznie pogratulowac, ze tak male dziecko umie SIADAC (odróżniać od siedzenia). I jesli dziecko jest tak zdolne i silne, ze umie samo siadac i siedzi, to czemu na tak krotko, jest juz widocznie gotowe i mu to nie zaszkodzi?
Bo tak, jak na zdjęciu, bardzo wygięte, to kazdego takiego malucha da sie POSADZIĆ, pomóc mu, ale nic w tym wyjątkowego nie ma, dobrego tez nie.
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Patrilla
może warto zmienic tytuł ...
wiesz Vixen tak sobie myślę, (pisałam to juz wcześniej) że bardzo niefortunnie zostało użyte to sowo i w moim przypadku, a lubię czarny humor i mam krzywy dowcip mnie to nie przeszkadzało (zrozumiałam ironię) ale rozumiem mamy, które to zraniło lub zdenerwowało ...
|
Ja tytułu zmienić nie mogę, ale fakt, masz rację, mogło zdenerwowac
Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2012-06-12 o 08:23
|
|
|