Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patologie z wizazowej Odchowalni
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-12, 08:21   #162
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: Patologie z wizazowej Odchowalni

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
I
Skopiuję Ci wiadomość, którą zostawiłam u nas na wątku :
"chyba zazdrościsz mi, ze moje 4,5 miesięczne dziecko jest tak zdolne, że potrafi samo siedzieć. A jak byś była mądrą kobietą, to byś pomyślała, że dziecko mimo, ze ma zdjęcie zrobione raz czy dwa siadło i to na pół minuty, bo przecież wiem, że więcej nie może !!!"
Twoje dziecko obróciło się z pleców na brzuszek i z tego brzuszka następnie samo usiadło, rozumiem Bo tak wygląda prawidłowe siadanie. Jesli tak, to faktycznie pogratulowac, ze tak male dziecko umie SIADAC (odróżniać od siedzenia). I jesli dziecko jest tak zdolne i silne, ze umie samo siadac i siedzi, to czemu na tak krotko, jest juz widocznie gotowe i mu to nie zaszkodzi?

Bo tak, jak na zdjęciu, bardzo wygięte, to kazdego takiego malucha da sie POSADZIĆ, pomóc mu, ale nic w tym wyjątkowego nie ma, dobrego tez nie.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
może warto zmienic tytuł ...
wiesz Vixen tak sobie myślę, (pisałam to juz wcześniej) że bardzo niefortunnie zostało użyte to sowo i w moim przypadku, a lubię czarny humor i mam krzywy dowcip mnie to nie przeszkadzało (zrozumiałam ironię) ale rozumiem mamy, które to zraniło lub zdenerwowało ...
Ja tytułu zmienić nie mogę, ale fakt, masz rację, mogło zdenerwowac

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2012-06-12 o 08:23
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora