2012-06-12, 13:17
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Cytat:
Napisane przez agunia82
Melduję się jeszcze na chwilkę teraz, bo nie wiem, czy zajrzę jeszcze później (a jutro to już na pewno nie). Jutro o 9.50 proszę o mocne trzymanie kciuków, żeby na USG małej odpowiednia waga wyszła. Ehhh chyba nocy nie prześpię bo będę rozmyślać co ja tam jutro od gina usłyszę 
|
pamiętałam, że masz dzisiaj wizytę i trzymałam kciuki, żeby nie było 
Cytat:
Napisane przez asia665
A więc dopiero wróciliśmy do domu.
Wizyta miała być na 16:45 a weszłam 18:20  .
Mój lekarz na urlop idzie od 28.06
Ale dowiedziałam się, że nie mam co się martwić bo NA PEWNO urodzę przed jego urlopem  . Nawet nie mam co marzyć by urodzić o terminie, lipiec nawet nie wchodzi w gre. Patryś jest bardzo nisko , szyjka krótka, główka bardzo na nią naciska więc mam być w stanie gotowości. Następna wizyta 25.06 - ale pod wielkim znakiem zapytania-czy dotrwam w dwupaku  . Mówie do mojego lekarza,że przecież różnie może być, może akurat mały zrobi niespodzianke i urodzę w lipcu. Lekarz się uśmiechnął i powiedział że pracuje w tym zawodzie od prawie 40 lat i pomyłki w takim przypadku jak mój mu się nie zdarzają . Powiedziałam,że jeszcze zobaczymy
Patryś waży 2641 g w ciągu 2 tygodni przytył 400 g.
|
to super 
Cytat:
Napisane przez anna99302
Idę spac mamusie! jutro mamy USG III trym. NIe wiem czy zasnę z wrażenia 
|

Cytat:
Napisane przez Soleilka
lecę spać, bo pękam...
Może jutro będzie kurier 
dobranoc 
|
ja też czekam na kuriera.. Zamawiałam w końcu od dwóch osób w niedzielę wieczorem, jedna potwierdziła wczoraj już, a druga do tej pory nic...
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
|
no to świetnie 
no i znowu mnie zaczyna żołądek boleć, zaczynam mieć powoli dosyć...
|
|
|