|
Dot.: Slimex 15
HM ja brałam zel...xe 2 lata z przerwami i nie miałam nic oprócz suchości metalicznego posmaku i powera ze jak na fines poszłam to 2 godzinki spokojnie i jeszcze bym mogła a do tego paliłam papierosy miałam potem troche problem z zajsciem w ciaze ale udało sie i urodziłam zdrowego synka ale ciaza zrobiła swoje
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------
po porodzie (ok 2mies.)poszłam do NATURHOUSE chodziłam tam raz w tygodniu przez pol roku schudłam 7 kg ale pani mowiła ze za wczesnie przyszłam bo jeste po 2 cesarkach i powinnam rok odczekac ado tego co tydzien 100 i ponad 100 zł bo zalezało jakie specyfiki dawała przerosło mnie wiec zrezygnowałam ale moja znajoma od zeszłego sierpnia chodzi do krakowskiego centrum leczenie otyłości ( maja siedziby prawie w kazdym miescie) i na odpowiedniej diecie ułożonej przez lekarza schudła juz prawie 30 kg i jadła prawie wszystko tylko odpowiednio dobrane a ja tak sobie siedze i kminie c o lepsze długotrwale i zdrowo czy szybko i z ze skutkami ubocznymi kurde czemu laski przy kosci maja tak przerypane hhmm przynajmniej ja i strasznie ubolewam nad soba tym bardziej ze mam siostre wysoka i bardzo szczzupła
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ----------
widze ze wszystkie juz spicie wiec dobrej nocki
|