Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie spłukane dziewczyny-2 Broke Girls
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-13, 19:58   #1
Dzejd
Raczkowanie

Dwie spłukane dziewczyny-2 Broke Girls

Witam, wizażanki na forum plotkowym!

Ogląda może któraż z was serial nadawany obecnie wieczorami na Comedy Central pod tytułem-"Dwie spłukane dziewczyny" a w oryginale 2 Broke Girls?
Ja zaczęłam go oglądać przypadkiem w tamten weekend i teraz już sobie ściągnęłam na dysku cały sezon. Chociaż ja osobiście nie lubię seriali komediowych, ten serial bardzo mi się spodobał. Jest to zabawny i lekki serial, taki w sam raz na niedzielne popołudnie. Aktorzy graja dobrze i co najważniejsze naprawdę są zabawni, a nie tylko udają zabawnych a ich teksty po prostu rozwalają.
Tytułowe Dwie spłukane dziewczyny to dwie przyjaciółki
o całkiem rożnych charakterach, guście i wyglądzie-Max i Caroline, różnią się niemal od siebie we każdym względzie, a połączył je przypadek losu i mają mały jeden problem-są absolutnie bez grosza...ale posiadają marzenie i z losem, który płata im figle dążą do jego spełnia.
Ja szczególnie lubię teksty jednej z głównych bohaterek o imieniu Max, potrafi przywalić powiedzeniem jak mało kto,to taka twarda babka z jajami.
Caroline natomiast jest słodką dziewczyną z klasą i w żartobliwych tekstach nie ustępuje raczej swojej przyjaciółce.
Jeśli któraś z was dziewczyny ogląda ten serial. To zapraszam do tego wątku, może uda się na poplotkować o tym serialu, a jak nie to polecam do obejrzenia, może akurat któraś z was przypadnie do gustu ten serial podobnie jak i mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dwie-splukane-dziewczyny-2-broke-girls-cover-okladka.jpg (30,4 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2 Broke Girls s1 004_595_watermark.jpg (50,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 600full-2-broke-girls-photo.jpg (26,6 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 600full-2-broke-girls-photo 2.jpg (27,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kat-Dennings-2-Broke-Girls-image-6.jpg (61,8 KB, 101 załadowań)

Edytowane przez Dzejd
Czas edycji: 2012-06-13 o 20:25
Dzejd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując