2012-06-13, 20:01
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
hej
dotarlam i ja co za dzien...caly czas bym spala- masakra jakas...ale widze, ze nie ja jedna tak mam dzis. Bylam rano na ktg..niunie nie chciala zbytnio wspolpracowac chyba spala , ale ogolnie jest ok i bez zadnych skurczy jak na razie...w pt wizyta, ale bez uzg zobaczymy co to bedzie...
Cytat:
Napisane przez Linka25
czy Wy też jesteście tak senne dziś?
|
oj dzis bardzo
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Też mam kokos-pianka i od wielu osób słyszałam, ze to bardzo dobre połączenie, a robale pojawiają się w gryce.
|
ja mam taki sam
Cytat:
Napisane przez nadalka
Dobra jestem już gotowa
1- rozm 56,62
3 - 68,74 i torba do szpitala
4 - bez pościeli bo myślę że na początku i tak nie będzie potrzebna
i w szafie jeszcze cały worek od 80 ale to już nie będę pokazywać
|
to czekamy tylko na finisz
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Cześć Mamcie
Witam w nowym wątku
Zaczynamy dziś 35 tydzień Jeszcze 3 i ciąża będzie donoszona
Fatalnie się dziś czuję...Boli mnie brzuchol i plecy jak na @, męczą jelita...
Kiepściuchno...
Idę czytać, co naskrobałyście
|
juz blisko
Cytat:
Napisane przez Norniczka
Idę na obiadek... ja już nie chce tyć.... ale jeść chce
|
oj ja mam tak samo... ale wzielam sie, jem male porcje i staram sie co 3 godz.. ogranicylam slodycze do max... a zaczelam chrupac marchewki ciekawe ile wytrwam
Cytat:
Napisane przez nadalka
Dzisiaj kupiłam ananasa, będę próbować naturalnych sposobów wywoływania porodu
Kurde, nie mogę uwierzyć że to już 39 tydzień i że to tak blisko do spotkania z córeczką ...
Ale na chwilę obecną zajadam się lays'ami zielona cebulka. Mam nadzieję że zalicze jeszcze kebaba przed porodem
|
lada chwila bedziesz nam tu relacjonowac porod kochana
Cytat:
Napisane przez houserka
hej,
jestem po wizycie, rozwarcie na 0,5 cm, mała rośnie dobrze, przez 2 tyg przytyła 0,5 kg i będzie dalej rosnąć, na dzień dzisiejszy ma 2845 g. łożysko bez cech odklejania i przodowania, stopnia II.Jak donoszę do terminu to pewnie z 3,5 kg będzie.
|
za wizyte
Cytat:
Napisane przez wanilllka82
no to to ja rozumem!
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------
to jeszcze się pochwalę że byłam dziś na ostatniej wizycie, następne już w szpitalu z KTG, mały urósł, ma około 2700- 2800 czyli 4 kg mieć nie będzie  paciorkowca nie mam  wszystko pomiary w normie, mały jak za każdym razem główką na dół ale jeszcze nie szykuje się do porodu, zostałam pouczona na co mam zwracac uwagę - nic o czym tu nie piszemy, no może tylko tyle że brązowe upławy nie oznaczają że mam jechać do szpitala, mam się wybrać jak skurcze będą co 8 minut bo u wieloródek akcja jednak postępuje szybciej,
niestety antybiotyk i tak mam ze względu na to że miewam często opryszczkę wargowa, mam go zażywać aż do porodu
no i pytałam o przygotowanie krocza, mówiła m.in. żeby współżyć
phdwao pytałam o to pstrykanie mówiła że taka uroda małego i że to nic złego
|
super, ze wszystko dobrze
|
|
|