2012-06-13, 21:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kleję, szyję, szydełkuję - wizażanki dopinguję - wątek dopingujący cz. 5
Cytat:
Napisane przez mezaga
Ano robię 
Jak klientów nie ma to wykorzystuję czas, zęby coś poszydełkować)
Moja siora lepsza - u siebie w sklepie na zapleczu maszynę do szycia ma i jak nie ma klientów to zawsze sobie coś tam przeszyje po kawałku 
|
hi hi, to chyba skrzywienie rodzinne kto Was tak pozarażał robótkami 
Cytat:
Napisane przez rardan
Jolu, świetnie, że jest kolejne zamówienie. 
Zaserwowałam sobie truskawki z jogurcikiem.
Teraz piję kawkę.
Dzisiaj miałam dużo do załatwienia i jakoś niewiele porobiłam.
A pokażę wam karteczkę na wyminę.
Tutaj chyba moja adresatka nie zagląda.
Taka skromna. 
Materiały dostałam od Koleżanki.
|
Śliczna  
Cytat:
Napisane przez beata1718
wróciłam od fryzjera, fitnesu i małych zakupów
a właściwie spózniłam się bo mialam być w domu o 13,50 a byłam o 14,15 i dzieci czekały pod domem 
kupiłam 7kg popcornu i ja lubię miny sprzedajacych haha
dzisiaj poprosiłam w intermarche o popcorn z magazynu bo na wage było 2kg i pan z mina a po co jej tyle przyniósł jeszcze 5kg i zamówi na piątek 15kg  wiec chyba starczy na miesiąc 
a poniewaz cena jest promocyjna to super się opłaca
z kapusta nie jest zarażliwe ale niedawno po kolei w ciąże zachodziły i dopiero trzeba było uważać
czyli w galerii sprzedają się to super 
|
Ano zarażały się tylko gdzie Emilka sie podziała ma ktoś kontakt do niej??? Czy wszystko w porządku u niej i dzidziusia ? 
Beatko - dzisiaj przyszła paczuszka, dziękuje  a miałaś mi podać ile jestem winna 
Cytat:
Napisane przez cocci
witam z domciu
na pocztę mnie wygońce!!!
Agusia przesylka doszła 
|
Ooo, to szybko, równy tydzień szła (wliczając świeto u nas) 
Cytat:
Napisane przez AnnaOstapiuk
Danusiu, karteczka jest cudna, delikatna i gustowna  I skromność proszę sobie wsadzić w... do kieszeni
Dokończyłam pielenie truskawek i od razu jeszcze czosnek też obleciałam. U mnie w truskawkach ciągle narasta mokrzyc, jakie to wredne ziele to wie tylko ten, który je musi pielić.
Teraz jemy z Natalką pizzę, bo kupiłam wczoraj w Tesco taką niemrożoną, tylko do podgrzania 10 minut w piekarniku. Dołożyłam ciut sera i wędliny, no i oliwki obowiązkowo i jest naprawdę pycha.
Częstuję 
|
A ja nie pielę truskawek kiedy owocują, bo jak ziemię ruszysz to strasznie deszcze rozchlapują i truskawki całe w błocie a ja uwielbiam takie prosto z krzaka zerwane, no i dzieciaki tez zrywają z krzaków i takie zajadają 
Cytat:
Napisane przez babydelfi
Wróciłam z zebrania z przedszkola dzieciaki zostały z tatą, ja wracam a on śpi a dzieci hulaj dusza  aż mna wstrząsnęlo to co zastałam w pokoju.
Ja zajadam same truskawki bo mniej kalorycznie  , a na to musze uważać
A z dyrkiem kłóciłam się o "wyremontowany" plac zabaw, który po zamknięciu w marcu został otwarty w piątek, a w poniedziałek doszło na nim do wypadku bo jedna zabawka (taka lina do zjeżdżania) się zerwała razem z chłopcem, który na niej zjeżdzał. A do tego zamiast piasku nawieźli żwir taki drobny jak na budowy i elementy drewniane zabawek zamiast impegnatem do drewna pomalowali zwykłą farbą oleją! I teraz dzieciaki po zabawie mają całe brudne ubrania po farba się ściera  Dyrektor mi odpowiedział, że on tego nie robił i może jedynie złożyć reklamację do firmy, która przeprowadzała remont (rozbawił mnie tym maksymalnie!  )
Idę robić ten dżem z truskawek i kiwi bo jak nie to za chwilę nie będę miała z czego go zrobić 
|
A ja wczoraj robiłam dżem z truskawek, rabarbaru i mięty 
jutro znowu musze zerwać, może zrobię z samych truskawek 
no i jak są truskawki to obowiazkowo często trzeba robić parowańce i do tego truskawki zmiksowane ze śmietaną i cukrem 
Dzisiaj popieliłam troche na ogrodzie, burza była niedaleko, dudniało a ja spieszyłam sie aby jak najwiecej zrobić przed deszczem, a ona poszła bokiem, za to za godzinę nie wiadomo z czego zaczęło lać, niby chmury nie ma, słońce świeci, a leje że ho ho ale parnie to było u nas cały dzień 
Grażynko - a przesyłka doszła do Ciebie z serwetkami??? 
|
|
|