Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kleję, szyję, szydełkuję - wizażanki dopinguję - wątek dopingujący cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-13, 21:29   #179
agusia2410
Zakorzenienie

Dot.: Kleję, szyję, szydełkuję - wizażanki dopinguję - wątek dopingujący cz. 5

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Ano robię
Jak klientów nie ma to wykorzystuję czas, zęby coś poszydełkować)
Moja siora lepsza - u siebie w sklepie na zapleczu maszynę do szycia ma i jak nie ma klientów to zawsze sobie coś tam przeszyje po kawałku
hi hi, to chyba skrzywienie rodzinne kto Was tak pozarażał robótkami

Cytat:
Napisane przez rardan Pokaż wiadomość
Jolu, świetnie, że jest kolejne zamówienie.
Zaserwowałam sobie truskawki z jogurcikiem.
Teraz piję kawkę.
Dzisiaj miałam dużo do załatwienia i jakoś niewiele porobiłam.
A pokażę wam karteczkę na wyminę.
Tutaj chyba moja adresatka nie zagląda.
Taka skromna.
Materiały dostałam od Koleżanki.

Śliczna

Cytat:
Napisane przez beata1718 Pokaż wiadomość
wróciłam od fryzjera, fitnesu i małych zakupów
a właściwie spózniłam się bo mialam być w domu o 13,50 a byłam o 14,15 i dzieci czekały pod domem
kupiłam 7kg popcornu i ja lubię miny sprzedajacych haha
dzisiaj poprosiłam w intermarche o popcorn z magazynu bo na wage było 2kg i pan z mina a po co jej tyle przyniósł jeszcze 5kg i zamówi na piątek 15kg wiec chyba starczy na miesiąc
a poniewaz cena jest promocyjna to super się opłaca

z kapusta nie jest zarażliwe ale niedawno po kolei w ciąże zachodziły i dopiero trzeba było uważać

czyli w galerii sprzedają się to super
Ano zarażały się tylko gdzie Emilka sie podziała ma ktoś kontakt do niej??? Czy wszystko w porządku u niej i dzidziusia ?

Beatko - dzisiaj przyszła paczuszka, dziękuje a miałaś mi podać ile jestem winna

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
witam z domciu

na pocztę mnie wygońce!!!

Agusia przesylka doszła
Ooo, to szybko, równy tydzień szła (wliczając świeto u nas)

Cytat:
Napisane przez AnnaOstapiuk Pokaż wiadomość
Danusiu, karteczka jest cudna, delikatna i gustowna I skromność proszę sobie wsadzić w... do kieszeni

Dokończyłam pielenie truskawek i od razu jeszcze czosnek też obleciałam. U mnie w truskawkach ciągle narasta mokrzyc, jakie to wredne ziele to wie tylko ten, który je musi pielić.
Teraz jemy z Natalką pizzę, bo kupiłam wczoraj w Tesco taką niemrożoną, tylko do podgrzania 10 minut w piekarniku. Dołożyłam ciut sera i wędliny, no i oliwki obowiązkowo i jest naprawdę pycha.
Częstuję
A ja nie pielę truskawek kiedy owocują, bo jak ziemię ruszysz to strasznie deszcze rozchlapują i truskawki całe w błocie a ja uwielbiam takie prosto z krzaka zerwane, no i dzieciaki tez zrywają z krzaków i takie zajadają

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
Wróciłam z zebrania z przedszkola dzieciaki zostały z tatą, ja wracam a on śpi a dzieci hulaj dusza aż mna wstrząsnęlo to co zastałam w pokoju.

Ja zajadam same truskawki bo mniej kalorycznie, a na to musze uważać

A z dyrkiem kłóciłam się o "wyremontowany" plac zabaw, który po zamknięciu w marcu został otwarty w piątek, a w poniedziałek doszło na nim do wypadku bo jedna zabawka (taka lina do zjeżdżania) się zerwała razem z chłopcem, który na niej zjeżdzał. A do tego zamiast piasku nawieźli żwir taki drobny jak na budowy i elementy drewniane zabawek zamiast impegnatem do drewna pomalowali zwykłą farbą oleją! I teraz dzieciaki po zabawie mają całe brudne ubrania po farba się ściera Dyrektor mi odpowiedział, że on tego nie robił i może jedynie złożyć reklamację do firmy, która przeprowadzała remont (rozbawił mnie tym maksymalnie!)

Idę robić ten dżem z truskawek i kiwi bo jak nie to za chwilę nie będę miała z czego go zrobić
A ja wczoraj robiłam dżem z truskawek, rabarbaru i mięty
jutro znowu musze zerwać, może zrobię z samych truskawek
no i jak są truskawki to obowiazkowo często trzeba robić parowańce i do tego truskawki zmiksowane ze śmietaną i cukrem

Dzisiaj popieliłam troche na ogrodzie, burza była niedaleko, dudniało a ja spieszyłam sie aby jak najwiecej zrobić przed deszczem, a ona poszła bokiem, za to za godzinę nie wiadomo z czego zaczęło lać, niby chmury nie ma, słońce świeci, a leje że ho ho ale parnie to było u nas cały dzień

Grażynko - a przesyłka doszła do Ciebie z serwetkami???
agusia2410 jest offline Zgłoś do moderatora