2012-06-13, 23:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Ja dziś tak się obkupiłam  Ale mam wyprawkę skompletowaną 
|
nieźle! 
(ja oczywiście wciąż nie mam skompletowanej, nie wiem, na co czekam - chyba na odejście wód płodowych... )
Cytat:
Napisane przez Linka25
|
oj, faktycznie słodki! w ogóle przesłodkie rzeczy mają - np http://www.mamasandpapas-polska.pl/p...millieampboris 
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Zastanawiam się czy bluzeczka + śpioszki + czapeczka wystarczą na wybranie Małego? Do tego kocyk bym wzięła...
|
pewnie wystarczy, jeśli tylko temperatura będzie przyzwoita. Ale jeśli się nagle np. 12 stopni zrobi to może weź coś jeszcze 
___
Skoro mówimy o zabawkach... zarzekałam się, że nie będę kupować. Tjaaa, jasne. Ostatnio przywlokłam do domu tę drewnianą kostkę (pisałam kilka dni temu), teraz znów doszedł kotek (cudny, miękki, długawy w dodatku - zdj. z netu), kolejna szmaciana książeczka (też zdjęcie z netu), kocyk-przytulanka (zdj. moje) , ciociunia z Oslo uszczęśliwiła nas pozytywką (zdj. z netu)... i zaczęło się robić w mieszkaniu wprost przerażająco.
Wszędzie się wala to całe dobro, wanienka stoi na szafie, na środku pokoju mam dwie wielkie rozbebeszone szuflady z którymi próbuje od przedwczoraj coś zrobić i mi zwyczajnie ręce opadają. Jak ja wam zazdroszczę tych dziecięcych pokoików - przecież my, z naszymi dwoma pokojami, zginiemy pod furą rzeczy najdalej za pół roku 
(bo też czuję całą sobą, że nie będę umiała się pozbyć tych, które przestaną być potrzebne)
|
|
|