Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-13, 23:49   #642
depoison
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ja dziś tak się obkupiłam Ale mam wyprawkę skompletowaną
nieźle!
(ja oczywiście wciąż nie mam skompletowanej, nie wiem, na co czekam - chyba na odejście wód płodowych... )

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
ten miś jest słodki, Martynka bedzie go mieć http://www.mamasandpapas-polska.pl/p...ce_upon_a_time
oj, faktycznie słodki! w ogóle przesłodkie rzeczy mają - np http://www.mamasandpapas-polska.pl/p...millieampboris

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy bluzeczka + śpioszki + czapeczka wystarczą na wybranie Małego? Do tego kocyk bym wzięła...
pewnie wystarczy, jeśli tylko temperatura będzie przyzwoita. Ale jeśli się nagle np. 12 stopni zrobi to może weź coś jeszcze
___

Skoro mówimy o zabawkach... zarzekałam się, że nie będę kupować. Tjaaa, jasne. Ostatnio przywlokłam do domu tę drewnianą kostkę (pisałam kilka dni temu), teraz znów doszedł kotek (cudny, miękki, długawy w dodatku - zdj. z netu), kolejna szmaciana książeczka (też zdjęcie z netu), kocyk-przytulanka (zdj. moje) , ciociunia z Oslo uszczęśliwiła nas pozytywką (zdj. z netu)... i zaczęło się robić w mieszkaniu wprost przerażająco.
Wszędzie się wala to całe dobro, wanienka stoi na szafie, na środku pokoju mam dwie wielkie rozbebeszone szuflady z którymi próbuje od przedwczoraj coś zrobić i mi zwyczajnie ręce opadają. Jak ja wam zazdroszczę tych dziecięcych pokoików - przecież my, z naszymi dwoma pokojami, zginiemy pod furą rzeczy najdalej za pół roku
(bo też czuję całą sobą, że nie będę umiała się pozbyć tych, które przestaną być potrzebne)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2277232184.jpg (50,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14_my-sheep-book_z.jpg (78,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4622 [640x480].jpg (41,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ksiezyc.jpg (15,7 KB, 5 załadowań)

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora