Re: Idealna kosmetyczka, idealny gabinet...
Przepiękny obraz gabinetu i opis idealnej kosmetyczki. Skoro Beatko tak piszesz, to pewnie i tak stosujesz w praktyce. A nie rozważałaś możliwości zmiany miejsca zamieszkania na Wrocław [img]icons/icon12.gif[/img] Z drugiego końca miasta dojeżdżać to nie problem, ale do Szczecina...
Myślę, że to bardzo dobry pomysł podzielić się uwagami o gabinetach i kosmetyczkach. Ja należę do osób, które zaprzestały chodzenia, bo nie trafiły ani na odpowiedni gabinet, ani na kosmetyczkę. I cały czas się wybieram, ale nie wiem gdzie tu się udać, aby znowu w stres nie popaść. Zdarzyło mi się w gabinecie słuchać muzyki relaksującej przez dwie godziny, lub więcej, trele ptaków i miałam wrażenie, że non stop te ptaki śpiewały to samo. W lesie jest inaczej. A ja na koniec byłam skłonna te ptaszki gdzieś po dziurach poupychać, byle ich nie słyszeć.
Jestem ciekawa gabinetów Erisu. Oni mają umowy franczyzowe, szkolą kosmetyczki, mają nie miejscu dermatologa, masażystę, więc wydaje się, że poziom usług powinnien być wysoki, ale może ktoś już tam był i wie coś na ten temat?
A może ktoś poleci jakiś gabinet we Wrocławiu?
Pozdrowienia.
|