2012-06-14, 08:11
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
Napisane przez lena_mi
 hehe
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
 też to pamiętam
Tak, te w kapsułkach twist off na pewno są w tłuszczu, no ale może gkatarzynka jakieś inne miała..
No nic, ja i tak muszę podawac cyca od razu, żeby Mała zapiła, bo inaczej leci Jej z buzi
No a co na tym forum drugim?
Dalej historia z ta 13 letnią dziewczyną ?
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
Nie martw się, sporo dzieci znajomych ma problem z napięciem i po jakimś czasie cwiczen mija, także na pewno u naszych dzieciaczków też minie 
|
Dokładnie takie mam i mówiłam pani doktor, ale stwierdziła, że to nieważne szkoda słów...
A u nas nocka normalnie rewelacyjna Hania zasnęła była karmiona tak ok 20.30, zasnęła coś po 21 i ja też padłam ok 22 więc nie było karmienia na śpiocha o 23... przebudziłam się ok 2, a mój Haniołek spi.... i obudziła się na karmienie o 5.30 - ale nam dała pospać...
POtem następne karmienie o 8.30 i teraz gada do lampy....
A jak ją dokarmiam na śpiocha o 23, to potrafi się o 2 obudzić
Chyba zacznę karmić dokładnie na żądanie a nie będę patrzeć, że jeszcze chwilę żeby dotrzymała, to będzie 2,5 godz...
|
|
|