Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 08:14   #2509
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
A chciałam dzisiaj zapytać czy się jakoś mega zdrowo odżywiacie
Ja właściwie nie wiem co mam jeść, a czego nie. Zamęczają mnie rady "nie jedz słonego, nie przesadzaj ze słodyczami, nie pij gazowanego, jedz warzywa i owoce". A ja lubię normalne jedzenie, smażone, pieczone, gotowane! Cokolwiek, byle było mięcho i to dobrze przyprawione

Zazdroszczę Wam Dziewczyny tych zaangażowanych partnerów
U mnie w domu to ja szykuję i podaję obiad, przygotowuję kolację, sprzątam, piorę (ręcznie wszystkie ciuchy, bo jeszcze nie dorobiliśmy się pralki) i ogólnie koło 18-19:00 wieczorem czuję się wykończona. Do tego dźwiganie zakupów i ogólne sprzątanie. A on czasem tylko umyje naczynia... Doradźcie mi jak wymusić na mężczyźnie, żeby nie palił w domu, nawet na balkonie bo syf leci do chaty. I żeby nie pił każdego dnia 6 piw zaraz po powrocie do domu.
Czuję się trochę zaniedbana przez niego. I próbowałam o tym rozmawiać, ale chyba najlepiej jest się nie odzywać, bo wielce urażony robi awantury, przy czym dodaje, że jestem kłótliwa.
współczuję.

Mojemu nie była potrzebna moja ciąża, żeby robił coś w domu Zakupy były i są z reguły na jego głowie, wynoszenie śmieci, w weekendy śniadanie, często myje naczynia i robi obiad. Sprzątanie salonu to jego obowiązek, z odkurzaniem, gdy go poprosze też nie ma problemu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora