Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polecamy - odradzamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 08:40   #3931
Beata_Batumi
Zadomowienie

Dot.: Polecamy - odradzamy :)

Cytat:
Napisane przez _rudzia Pokaż wiadomość
To że szpital ma obowiązek zapewnić mm to jedno a doproszenie się o nie to drugie. U nas na położniczym nastawieni są tylko i wyłącznie na karmienie piersią. Po cc nie miałam pokarmu aż do 3 doby, młoda płakała z głodu a z piersi nawet kropla nie poleciała (laktator nie pomagał). Gdy poprosiłam o mm musiałam podpisać stertę papierów i do tego dowiedziałam się że "sztuczne mleko jest dla małych krówek". Oczywiście położna przy każdej wizycie pediatry nie omieszkała przypomnieć jej "że ta pani dokarmia". Nie muszę chyba pisać w jakim stanie psychicznym wyszłam ze szpitala . . .
U mnie było podobnie tylko wszystko zależało które położe były na dyżurze (szpital przy Madalińskiego w Wawie)- jedne bez problemu dawały mm a u innych trzeba było się prosić, chciałam karmić piersią, 2 mies męczyłam dziecko i siebie i niestety, najwięcej ile ściągnęłam przez cały dzień i w nocy to było 60 ml (!!!) a córa zjadała już 100 na raz- plus oczywiście przed każdą butlą 2 cycki podawałam- trochę possała i był ryk...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora