Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 09:45   #689
KarolinaPW
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Zaczęliśmy 37 tydzień jedzta póki możeta!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!! zjem sobie tego szaszłyka owocowego
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
p.s. to ja jestem nienormalna, bo mi szkoda małej że sama w brzuchu tyle czasu siedzi i jej sie nudzi na bank i łyka te wody a one pewnie niedobre są ... TŻ twierdzi, ze coś ze mną nie tak
Ja się zastanawiałam jak długo dzidziol może wisieć głową w dół i się dobrze czuć ja bym zwariowała
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Pewnie zależy od szpitala, a nawet pewnie od ginekologa..więc w ogóle boje się że ten straszny gin będzie co nawet szacunku w rozmowie nie potrafi okazać... ale u mnie w szpitalu chyba maja taki system, gdyby mi dziecko chcieli po dobie pokazać to chyba bym ich mężem poszczuła....ale licze że tak nie będzie,bo u nas jest nastawienie na to że mamy się same zajmują swoimi dziećmi, a pielęgniarki są tylko do ewentualnych rad i pomocy jak sobie nie radza mamy. Same wyciaganie + szycie trwa 50min-1,5h więc chocby przez ten czas dzieciatko musi gdzieś być... ale jak juz dostane ja to nie oddam nikomu... jejku tylko ciekawe jak z ta sprawnoscia po cc...
Miejmy nadzieję, że w Twoim szpitalu dadzą Ci córunię na piersi
A co do samego cc to nie nastawiaj się negatywnie, w wielu przypadkach to najbezpieczniejsze dla dziecka rozwiązanie i postaraj się trzymać tej myśli.
Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Aj widzisz Kochana, tak to już jest. Ja wczoraj w biedronce stałam z arbuzem wielkim w kolejce. Przede mną 3 osoby z pełnymi koszami. Jedna dziewczyna mówi (ta co stała jako druga) że mogę wejść przed nią skoro mam tylko jedną rzecz, na co ta ostatnia kobieta ( 40-50) lat mówi " wszystkim się tutaj śpieszy,a jak dziewczyna daje rade trzymać arbuza to może stać- młoda jest to i siłe ma" . Na szczęście kasjerka mnie zobaczyła i udało mi się uniknąć stania. Ja to zawsze mam "szczęście" . Wchodzę do biedronki i nie ma kolejek do kas, a jak już idę zapłacić to nie wiem skąd Ci ludzie się biorą .

Mam nadzieje,że ten r_77 wyśle mi dzisiaj tę paczke, bo to się w głowie nie mieści ,żeby prawie tydzień czekać Wszystko inne przyszło w ciągu 2 dni a ten się ślimaczy
Masakra takie babska, już zapomniały jak były w ciąży
To co piszesz o tworzeniu się kolejek w biedronce to prawda, ludzie z ogromnymi wózkami nagle wyrastaja spod ziemi

Co do zakupów u r_p77 to jakiego pecha miałaś chyba, mi przysłał błyskawicznie, bez żadnym problemów
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
żeby mi nie płakali że nie mam świeżych badań

właśnie wyleciało mi troche śluzu podbarwionego krwią... teraz chyba zaczynam się bać...
To czekamy.................
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Na etapie 38 tygodnia jedyne, co mnie męczy i wkurza to właśnie dwukrotne nocne wstawanie i ból pleców.

Ja tych jednorazowych mam 10 sztuk, a siateczkowych chyba 5?
Wstajesz tylko 2x???? ja co 2 godziny
Siateczkowych mam podobnie 4szt jednorazowych nie kupuję.

Ale jestem senna dziś, nawet tego posta pisałam chyba pół godziny - niezłe tempo....u nas na reszcie nie pada a mi się tak chce spać a miałam prasować....
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora