Ja jestem MEGA szczesliwa i wyspana dzis. Ania 1 raz 'przespala nocke' czyli zasnela ok 20-21, dostala butelke na spiocha o 23 i do 7 rano nie bylo karmienia! Do 3.40 spala kamieniem a potem do rana z 3 razy smok wystarczyl

Czyzby sie zaczynaly przespane nocki u nas? Az boje zapeszyc ale bardzo sie ciesze

A z innych radosci to z 3 dni temu przewrocila sie z brzucha na plecy (biedna uderzyla glowa dosc mocno przy tym i buuuu rozplakala sie). No i trzyma grzechotke jak jej w lapke wlozyc, chwiejnie i pewnie dosc przypadkowo jeszcze, ale trzyma. Moze sie zanosi na leworecznosc bo lewa raczke ma jakby ciut sprawniejsza i ja wlasnie do buzi pcha
Cytrynka, dzieki za linka, musze powiekszyc moj repertuar piosenkowo-wierszykowy bo TZ marudzi ze juz przeginam z Zuzia-lalka nieduza :P
Karolca, buziaki dla Ewelinki z okazji 12 tygodni
Gadacie sobie o tareczkach... ja sie juz nie moge doczekac wprowadzania nowych pokarmow, choc u nas to pewnie jeszcze dobre 3 meisiace nim cokolwiek zaczniemy. Ale bardzo mnie ciekawi jak A. zaeaguje na nowe smaki
Milego dnia wszystkim, my idziemy dzis na wazenie, nan nadzieje ze znow bedzie ladny przyrost