Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 10:57   #1609
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

Ja jestem MEGA szczesliwa i wyspana dzis. Ania 1 raz 'przespala nocke' czyli zasnela ok 20-21, dostala butelke na spiocha o 23 i do 7 rano nie bylo karmienia! Do 3.40 spala kamieniem a potem do rana z 3 razy smok wystarczyl Czyzby sie zaczynaly przespane nocki u nas? Az boje zapeszyc ale bardzo sie ciesze
A z innych radosci to z 3 dni temu przewrocila sie z brzucha na plecy (biedna uderzyla glowa dosc mocno przy tym i buuuu rozplakala sie). No i trzyma grzechotke jak jej w lapke wlozyc, chwiejnie i pewnie dosc przypadkowo jeszcze, ale trzyma. Moze sie zanosi na leworecznosc bo lewa raczke ma jakby ciut sprawniejsza i ja wlasnie do buzi pcha

Cytrynka, dzieki za linka, musze powiekszyc moj repertuar piosenkowo-wierszykowy bo TZ marudzi ze juz przeginam z Zuzia-lalka nieduza :P

Karolca, buziaki dla Ewelinki z okazji 12 tygodni

Gadacie sobie o tareczkach... ja sie juz nie moge doczekac wprowadzania nowych pokarmow, choc u nas to pewnie jeszcze dobre 3 meisiace nim cokolwiek zaczniemy. Ale bardzo mnie ciekawi jak A. zaeaguje na nowe smaki

Milego dnia wszystkim, my idziemy dzis na wazenie, nan nadzieje ze znow bedzie ladny przyrost
Super Ania przespała nockę. A na nowe smaki zareaguje na pewno dobrze i trzymam kciuki za ważenie

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora