Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - błagam o pomoc-czyli nieudana metamorfoza/spotkanie z szalonym fryzjerem!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 10:52   #2
metaxa
Zakorzenienie

Dot.: błagam o pomoc-czyli nieudana metamorfoza/spotkanie z szalonym fryzjerem!!!!!

Cytat:
Napisane przez KaLOLina Pokaż wiadomość
cześć kobietki!!!
mam nadzieję, że nie oberwie mi się za dublowanie, ponieważ pomocy szukam tutaj ale również na wątku fryzjerskim...
do wczoraj byłam blondynką / od paru ładnych lat/i nikomu to nie szkodziło...
niestety po ostatnim nieudanym farbowaniu przez fryzjera w maju /położyła mi dziką żółć na włosy/i zamaskowaniu jej tonerem , włosy stały się za jasne, a po 3tyg odrost zaczął mnie męczyć...
więc wymyśliłam sobie, wczoraj, chora z temp 38 wizytę w drogerii...
i wymyśliłam sobie- dość platyny/bardzo jasnych blondów/wracamy do natury/czyli średni jasny blond...
kupiłam Wellaton w piance, nałożyłam, a farba zaczęła robić się czarna na włosach!!!
spanikowałam, po 15min zmyłam/efekt- brzydki szatyn, podspodem nadal blond z szarym odcieniem + czapeczka w kolorze zieleni/może zdjęcia tego nie oddają, ale kolor był wodorostowo-bagnisto-zielony)...

kolejna panika, teściowa : leć do fryzjera...
to poleciałam do najbliższego...
Pan obiecał mi jasny, chłodny odcień brązu, nałożył farbę, kazał czekać...
jak zmył...
o matko
kolor : czerń z czerwienią... paskudny...ja wyglądam w tym okropnie!!!
wykasował mnie 180zł za sama farbę/bez układania, ścięcia ... ja zaryczana głupia baba zapłaciłam...
i zostałam bez pieniędzy z paskudnym kolorem....

dodaje zdjęcia mojej porażki i metamorfozy w najgorszą z możliwych stron (nigdy nie chciałam mieć ciemnych włosów!!!)...co teraz zrobić/ zmienić ten kolor? jak ?
zdjęcie 1: ja zwykle do wczoraj, zdjęcie 2: żółć nałożona przez fryzjera, zdjęcie 3:platyna toner nałożony w domu,kolor ok ale jasny, zdjęcie 4i5:po wczorajszej farbie w domu, zdjęcie 6i7:ja w nowym kolorze-sam kolor i ja zapuchnięta bez makijaży po przeryczanej nocy...

co mam zroić ? jak to ogarnąć? jak się odnaleźć w takim kolorze!!???

kolor sam w sobie nie jest zły
ale fryzjer obiecując jasny brąz definitywnie spartolił sprawe
w zyciu nie dałabym mu pieniędzy i to jeszcze tyle
ba, wogóle bym nic nie dała dopóki by mi tego nie poprawił
no cóz pozosaje Ci szorować głowe szamponem przeciwłupieżowym albo zrobic kąpiel rozjaśnijącą albo udać się do sprawdzonego fryzjera

poza tym wygladasz dobrze choć w jaśniejszych jest Ci lepiej
głowa do góry