Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie do latających samolotami - o co chodzi z tymi zmieniającymi sicenami biletów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 12:03   #1
say-hello
Zakorzenienie

Pytanie do latających samolotami - o co chodzi z tymi zmieniającymi sicenami biletów?

Właśnie planuję pierwszą w życiu podróż samolotem do Sztokholmu, stąd moje wątpliwości. Na załączonym zdjęciu wszystko widać.. Otóż, czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego w środkowej kolumnie z rozkładem lotów cena zaznaczonego biletu (niebieskie kółeczko) wynosi 22zł, a w podsumowaniu po prawej (też niebieskie kółeczko) 8 zł? Fajnie, że jest niższa, ale dlaczego inna? nie chcę, żeby mi coś doliczyli później... Rozumiem, że ceny biletów zmieniają się z dnia na dzień, ale żeby cena z podsumowania była inna od tej z rozkładu? dodatkowo to 8 zł jest już za dwie osoby, czyli po 4 zł za osobę?
druga wątpliwość (zaznaczone na zielono ) Wybrałam sposób płatności : przelew, czyli powinno zostać doliczone 18 zł. a wyżej widać, że doliczono 72 zł.

Zadzwoniłabym do wizzaira, ale oni sprytnie ustanowili sobie stawkę za połączenie. Dosyć wysoka, chyba 4 czy 5 zł za połączenie... Łączna cena biletów z tymi wszystkimi zawirowaniami nie jest wysoka, ale po prostu chciałabym wiedzieć, dlaczego tutaj nic się nie zgadza?
Dzięki za odpowiedzi!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez nazwy 1.jpg (109,6 KB, 53 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując