Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 11:57   #1626
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez MoniqW Pokaż wiadomość
Niki89 Gratuluje wagi !
A mi od miesiąca waga stoi i te magiczne 3kg mnie męczą Ale zaczełam pracować nad brzuchem, tyle tylko, że strasznie bolą mnei plecy i za dużo nie mogę poćwiczyć :/
gratulacje z okazji 2 miesięcy
to ładnie Ci Wiktorek przybiera
Ja też Oskara ubieram lekko jak na dworze jest gorąco i czasem tez mi głupio jak widzę że inne dzieci poubierane - sweterki czapeczki, rajstopki itp.
No ale każdy ubiera jak uważa, Oskar nie płacze że jest mu zimno więc raczej jest dobrze , ja uważam że lepiej nie przegrzewać. Mam ze sobą zawsze coś cieplejszego w razie "w" lepiej jest ubrać niż rozbierać

Mi też czasem tydzień waga stoi ale ja nie robię żadnych ćwiczeń . Po prostu sama leci chyba dlatego że jak Oskar jest marudny to nie mam czasu pojeść.
A wczoraj się ważę i waga pokazuje 65 ja szok bo dzień wcześniej pokazywała 66,4 zeszłam wchodzę znów i pokazuje jednak 66,4 więc kilka razy sprawdziłam i juz pokazywało jedną i tą samą wagę. Ciekawe skąd się te 65 wzięło nagle na sekundę zrobiłam się lżejsza chyba a może w między czasie mleka się więcej naprodukowało i waga potem większa