2012-06-14, 13:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
Napisane przez musso4
tak jak byłam w pierwszej ciąży to był ze mną na 3 wizytach, jak było razem z usg, czyli na początku, w 12 tygodniu i jak miałam usg połówkowe, teraz nie chodzi, bo zostaje z córką w domu 
|
Mój chodzi na każdą a młodym zawsze zaopiekuje się któraś babcia, dziadek albo niania 
Cytat:
Napisane przez happy_eve
Piękny
Idę pisać w końcu to zakończenie pracy mgr, bo nigdy tego nie zrobię  I jeszcze streszczenie po polsku - to będzie najgorsze 
|
Pochwal się na jaki temat piszesz?
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa
ehh, wypiłam tą kawę i tak mnie cos głowa zaczyna boleć  popaprana pogoda 
|
Pogoda jest paskudnaaaaaa - ja i tak nie mogę wychodzić ale za to młody już mi świruje - chodzi ospały i marudzący
Cytat:
Napisane przez Sola1
Dziewczyny, tutaj to normalnie powinna być jakaś opcja automatycznego wylogowania bez możliwości zalogowania czy w ogóle otwierania strony wizażu przez np. 3 godziny. Zaczęłam sprzątać kuchnię i co chwilę przychodzę zobaczyć co napisałyście 
|
Powinna być jakaś blokada w pierwszej ciązy prowadziliśmy też wątek i dziewczyny były tak uzależnione od wizażu, że praktycznie miałyśmy relację na żywo z porodu
Cytat:
Jak to już któraś napisała "wizaz uzależnia"!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Zgadzam się
Cytat:
Napisane przez madzius90
Też tak czasem mam 
Najgorzej dla mnie jest się przyzwyczaić, że nie mogę robić gwałtownych ruchów, gwałtownie się podnosić z łózka itp. bo zawsze byałam energiczną osobą 
I dopiero jak się zerwę z łóżka i zrobi mi się ciemno przed oczami, tak, że muszę z powrotem usiąść, żeby nie fiknąć gdzieś to mi się przypomina, że nie wolno tak 
|
oooo mam tak samo!
Cytat:
wiecie tak sobie pomyslalam, ze na boze narodzenie to chyba kupię dla rodziców koszulki super babcia i super dziadek pod choinkę, wiem, ze moj tata będzie w niej chodzil po miescie 
|
Ja myślałam o ręcznikach z jakimś napisem 
Cytat:
Napisane przez judkama
czemu tak pada  ani na spacer nie pojde ani do sklepu
no co za pogoda
|
Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19
Dziewczyny jutro zaczynam 14tc, czy to możliwe abym czuła już dzidzię ?
|
Możliwe
Cytat:
Napisane przez DeKajka
Dojotka - trzymam
Tai - brzuszek
Dzisiaj zauwazylam nowy rodzaj ruchow  .. oprocz kopniakow pojawilo sie takie jakby falowanie  , jaby cos mi sie rzucalo w brzuchu ..  . Mały coraz bardziej szaleje
Jeszcze 3,5 godziny i TŻet wroci z pracy , zawsze wraca o 20 wiec sie strasznie ciesze 
|
ale masz fajnie mój jest dzisiaj w Poznaniu i będzie dopiero po 18
|
|