2012-06-14, 12:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
hej 
aleks to jakby co to sie polecam 
Naj, nie jest tak różowo..we wrocku na stanowisko biurowe, podobne do mojego szczytem marzeń jest dostać 3000 zł brutto..zazwyczaj pracodawcy oferują max 2500..moja bratowa pracuje 6 lat i zarabia 2800..podwyżek nie ma..tak wygląda rzeczywistość branży administracyjnej..jest zbyt dużo chętnych na jedno miejsce by pracodawcy myśleli o zwiększeniu zarobków..w IT jest inaczej..tutaj jest mało dobrych pracowników a miejsc pracy bardzo dużo..dlatego już na starcie zarobki są naprawdę duże..ale to też zależy od stanowiska..poza tym w przypadku nas wynajem tego mieszkania, w którym jesteśmy kosztuje nas ze wszystkimi opłatami mniej niż by to było przy kupnie..dzisiaj przeglądałam oferty sprzedaży mieszkań i niestety te, które są w ofercie cenowej do 300 tyś. wymagają gruntownego remontu, zakupu mebli, sprzetów a bez wkładu własnego tego nie widzę..nie ukrywam, że co miesiąc boli mnie w środku, że muszę komuś zapłacić grubą kasę za to, że mogę siedzieć tu gdzie jestem i naprawdę chciałabym płacić na swoje, ale my chyba musimy jeszcze trochę poczekać..ja jeszcze jedną kwestię musze przemyśleć..czy może lepiej byłoby schować dumę do kieszeni i pożyczyć kasę od ojca cz. jeżeli ten by się zgodził i spłacić mu to najszybciej jak się da..ale to już w ostateczności 
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
A wiecie, co Justyna zrobiła sobie w pracy?  Hm?  Co?
Podcięła sobie włosy biurowymi nożyczkami w biurowej toalecie 
|
oszalałaś
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00
Witam
Ja dziś 100 dni do ślubu  i idę na ostatnią przymiarkę sukni  - to chyba dobry znak .
Kawa trzymam  aby obyło się bez obstrukcji  i żeby suknia była
w sumie ja sama myślałam , że jakoś strasznie będę przeżywać tą kiecę ale pierwsza przymiarka była z bananem na twarzy na lajcie i dziś mam drugą , suknia będzie gotowa i jakoś też do tego podchodzę normalnie w sumie to czuję taką radość ogromną , że już będę ją miała
a o to prezent dla TŻ https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink 100 słodkości na każdy dzień 1  wszystko znajduję się w 3 l słoju mam nadzieję , że nie zniknie on w ciągu tyg znając mojego łakomczucha 
|
zrób zdjęcia i pokaż się nam jak wrócisz
|
|
|