2012-06-14, 19:57
|
|
|
Gang Iren
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
Napisane przez tynka88
dziewczyny czy wasze dzieci miewaja jeszcze czesto czkawke? czy w ogole miewaja? mój mały mimo ze jest ciepło czesto ma ,nawet 3-4 razy dziennie, najczesciej po jedzeniu.
do tego czesto rano po przebudzeniu slychac jakby mu cos zalegało na gardełku, tak charszczy.
|
Moj ma czesto,tez po karmieniu z reguly.
Cytat:
Napisane przez rybka13
gosia i emigra - jestescie zakupoholiczkami, czas spojrzec prawdzie w oczy hahah
Wiecie co wydaje mi sie, ze od jakichs 3 dni moja corcia malo je  Ssie intensywnie, ale przez 3, 5, 7 czasem 10 minut. Wydaje mi sie, ze to za malo... ale ona zje i nagle sie odsuwa od piersi, wygina i nie da sie jej zmusic do jedzenia. Na dodatek nie je czesto, bo co 2, 3, 4h. Czesto sama ja przystawiam, bo nawet "nie wola", wiec probuje. Myslicie, ze moze tak byc? Jesli nie placze z glodu, to wszystko jest ok? Nie chce zeby stracila na wadze :/
|
Ja to wiem,ze jestem uzalezniona 
Mysle,ze nie masz sie czym martwic,napewno sie nie zaglodzi.Moze nie ma teraz czasu na jedzenie,bo np intensywnie zdobywa nowe umiejetnosci?
Cytat:
Napisane przez evvcia_
Koleżanka ma i też sobie bardzo chwali  co prawda w Polsce to koszt chyba powyżej 50zł, ale rzeczywiście jak ktoś ma problemy to warto. Ja może na jakieś święto zażyczę sobie na prezent  może tak mi włosów nie będzie wyrywać.
|
Nie wyrywa wlosow!Ja testowalam na Wiki mokrych wlosach po basenie!Jest rewelacja!
|