Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 20:07   #2303
Dojotka1987
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
próbowałam przetłuszczać włosy, ostatnio tydzień nie myłam, bo i tak siedziałam w domu. I cały czas tak samo przed ciążą tydzień mogłam nie myć, i dalej tłuste nie były... A teraz katastrofa. No ale chcemy dzieci, to musimy cierpieć

A włosy na nogach, pod pachami i TAM rosną mi w niewiarygodnym tempie. Rano ogolę, o 16 już mam igiełki. Nie wiem skąd to się bierze, ale to jest męczące całe szczęście, że mam na nogach włoski baaardzo jasne, to się nie rzucają w oczy takie igiełki małe. Gorzej jest TAM - ogolę np wieczorem, rano M mówi na mnie "tarka" a jak chcę ogolić na następny dzień, to nic tylko się zacinam. Muszę czekać ze 3 dni, i dopiero potem golić kiedyś nawet byłam w stanie depilatorem sobie usuwać te włoski, ale teraz taką mam wrażliwą skórę, że chyba bym oszalała
ja najbardziej nie lubie golic nog!! Jezu!! zima to czasem 2tyg nie gole;p w lecie no to trzeba ale zima;p moj sie juz przyzwyczail;p