2012-06-14, 19:33
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Rok po cesarce można zajść w kolejną ciążę 
|
Dla mnie idealnie, bo planuje po roku... 
Cytat:
Napisane przez hanjah
Wiecie jak to jest w Polsce? I dlaczego przy cc też są normalne szwy a nie rozpuszczalne?
|
Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale jak czytałam o cc to pisalo że w środku zszywają rozpuszczalnymi, a na zewnątrz normalnymi... a czemu nie wiem
Cytat:
Napisane przez anna99302
Nicki -będzie dobrze!!!!! Ja tez nie jestem zadowolona ze swoich szpitali i jkak będę rodzic w Łodzi to mąż też nie będzie mógł ze mną byc. Ale musimy byc dzielne i silne! Czas szybko minie!
|
Ja ogólnie ze szpitala jestem zadowolona, jeśli bym rodziła normalnie to tam pikuś... ale tak jak piszesz liczę że nawet jak byłoby niefajnie to szybko minie ten czas, choćby te 12 godzin. Moja siostra mnie pocieszała i mówiła żebym się cieszyła bo będę mogła chociaż odpocząć i wyspać się a dzieckiem jeszcze zdążę się nazajmować... no a mi wbiło się do głowy że te pierwsze godziny właśnie takie ważne...
Nadala czop własciwy?? nie bój się tylko się ciesz
agunia82 czyli wszystkiego się nie przewidzi, ani przed czasem nawet się nie dowiem.. fajnie jakbym mogla szybko stanąć na nogi
Cytat:
Napisane przez Linka25
dziewczyny uważajcie na opuchliznę - jak byłam w szpitalu to byla ze mna dziewczyna w 34 tc. która wylądowała w nim tylko z powodu opuchniętych nóg i nieco podwyższonego ciśnienia - 140/90
|
A jak można uważać? Ja jestem tak spuchnięta od 3 dni że mam nogi straszniejsze niż moja babcia, co ma problem z opuchlizną.. przed wizyta robiłam na szybkiego z biegu badanie ciśnienia i wyszło za wysokie,ale chyba źle cisnieniomierz miałam zapięty... moja gin powiedziała tylko tyle że mam sobie mierzyć w domu, a w domu mam piękne kurcze na sr mówili że to że się puchnie to normalne, bo organizm gromadzi wodę na wypadek dużej straty krwi podczas porodu i wtedy ma z czego sobie uzupełnić płyny do krwiobiegu...
Cytat:
Napisane przez Linka25
Jestem dziwna bo ja uwielbiam jak tak pada... Cudnie jest!
|
oj tam zaraz dziwna, ja też uwielbiam taką deszczową pogodę
|
|
|