Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tak bardzo bym chcial...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-16, 19:49   #11
twister_male
BAN stały

Dot.: Tak bardzo bym chcial...

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Twister, kilka dni temu, zaproponowałeś mi poprzez PW, że chętnie przejmiesz ode mnie funkcję moderatora Perfum. Odpisałam Ci, ale chyba niedokładnie przeczytałeś moją wiadomość. Przypomnę Ci zatem, że nie mam zamiaru rozstawać się z Wizażem, a jedynie - z przyczyn osobistych - nieco ograniczyć przebywanie na forum. Świetnie dajemy sobie radę z Rachelą, na razie pomoc nie jest nam potrzebna. A gdyby w przyszłości zaistaniała taka konieczność, to ja mam innych kandydatów na swoje miejsce.

Wciąż jesteś tym samym zapatrzonym w siebie Twisterem, którym byłeś na początku. Niestety, coraz mniej zabawnym. Żegnasz się szumnie, wypisując dużymi czerwonymi literami dyrdymały w podpisie, po czym przychodzisz bez krzty honoru, a po drodze wkładasz kij w mrowisko wywołując sprzeczki. Napisałam Ci już, że ban zbliża się wielkimi krokami.

Poza tym... takie skomlenie o "posadkę" moderatora jest trochę żenujące. Gwoli ścisłości - nie mamy z tego tytułu żadnych profitów.
Ja nie chce zadnych profitow... Chce miec satysfakcje z bycia czescia najlpeszegp forum perfumiarskiego i dbania zeby bylo coraz lepsze...
A dlaczego nie moze byc 3 modów??
twister_male jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując