Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Eurociacha 2012
Wątek: Eurociacha 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-14, 22:48   #654
KinkyGirl
BAN stały

Dot.: Eurociacha 2012

Cytat:
Napisane przez NothingElse Pokaż wiadomość
ja chyba bardziej przeżywałam ten z Rosją..teraz jeszcze jestem spokojna. chociaż jak usłyszałam Smudę..i że Tytoń ma bronić, to nie wiem dlaczego mam złe przeczucia. kurcze, poza całą sympatią do Szczęsnego to jednak on ma większe doświadczenie od Tytonia. tak moim zdaniem.
Jeśli chodzi o doświadczenie, to racja, ale na Euro, to niestety Szczęsny sie nie popisał A Tytoń to też świetny bramkarz i uratował Polakom du*ę. Zastąpił godnie Wojtka i gdyby nie on w meczu z Grecja i Rosja, to nie wiem czy w sobotę byłoby o co grać. Także bez watpienia chłopak zasłużył na miejsce w kadrze i swoje pięć minut. Też na poczatku sie obawiałam, że Tytoń sobie nie poradzi w meczu z Rosją, ale razem z meczem obawy mineły. A dla Wojtka mały pstryczek w nos nie zaszkodzi przecież

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Tylko najśmieszniejsze jest to, że my się nim podniecamy, bo piłkarz, bo piękny, bo umięśniony, a ona tak naprawdę widziała w nim pewnie zupełnie zwyczajnego chłopaka . Skoro poznali się w liceum, to pewnie nie podniecała się "oesuuuuuu chodzę z piłkarzeeeeeem !"

a my tak naprawdę nie widzieliśmy jeszcze Tytonia w żadnej dramatycznej sytuacji, więc nie mamy nawet jak go oceniać
Myślę, że podniecała. On w liceum uczył się już w Londynie, więc był wtedy zawodnikiem Arsenalu, bo przecież kończąc gimnazjum wyjechał z Polski. Ona jest cztery lata młodsza, chociaż nie wiem jak to jest, bo w wywaidzie mówił, że jak się poznali, to ona miała szesnaście, a on 19-czyli był już piłkarzem w arsenalu, a zatem miał wtedy status idola, a zwykłym chłopakiem przestał być już dawno Chociaż to dziwne, on był w Londynie, przyjechał do rodziny do Polski, poznał ją i wielka miłość?
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując