Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odczucia facetów w trakcie seksu oralnego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-15, 01:03   #3
potwor_z_jeziora
BAN stały

Dot.: Odczucia facetów w trakcie seksu oralnego

Cytat:
Napisane przez ballade Pokaż wiadomość
Po pierwszym seksie oralnym z moim mężczyzną, usłyszałam od niego, że w trakcie, zanim osiągnął szczytowanie, odczuwał wielokrotnie coś na kształt orgazmów. Nie był to jednak orgazm, ponieważ odczuwał to tylko na małych partiach ciała, które w danym momencie dotykałam.
Małych partii ciała w sensie co?

Cytat:
Jednak mimo braku wytrysku i siły wychodzącej ze środka ciała stwierdził, że oba odczucia są bardzo do siebie podobne.
Było zresztą widoczne w trakcie, że jego doznania są bardzo intensywne.

Wcześniej nie spotkałam się z takimi odczuciami przypominającymi orgazm i chętnie bym się dowiedziała, jak to jest z innymi mężczyznami. Wiem, że to sprawa indywidualna, ale może mogłybyście powiedzieć na tyle ile doświadczyłyście i wiecie, jak mężczyźni reagują i co odczuwają podczas seksu oralnego?
No jest coś takiego. Taki jakby orgazm bez finału. Od zwykłego różni się właśnie brakiem tej końcowej fazy.
Tzn. w sumie może nie do końca jest to co innego.
Po prostu orgazm u faceta też nie jest aż tak prosty jakby się mogło wydawać.
Trwa od momentu pojawienia się tzw. uczucia rozkoszy do wytrysku, z tym że jak się stymulację odpowiednio zmniejszy na samym początku to tę fazę rozkoszy można sporo wydłużyć, jednak nie w nieskończoność, więc jak się zbyt długo utrzymuje ten stan nie doprowadzając do wytrysku, to interes i tak opada
Niezłe wyczucie miałaś, bo do tego trzeba albo dobrego skilla albo komunikacji albo jednego i drugiego (z tym, że lepiej jak ten wytrysk jednak jest)

Edytowane przez potwor_z_jeziora
Czas edycji: 2012-06-15 o 01:05
potwor_z_jeziora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując