2012-06-15, 07:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Dzień dobry Nie śpie od 6 bo mnie tak gardło piekło, teraz pije mleko z czosnkiem i miodem bleeeee
Przyjaciólka była wczoraj bardzo zaskoczona, ale mi ulzylo pogadałam sobie o tym i wogole.. Jej mama urodziła nieżyjącego dzidziusia masakra 
zaraz ide na cytologie i wymaz 
Cytat:
Napisane przez iza243
Gin mi powiedział że taka jest 1 @ bo sluzówka macicy została wyczyszczona i mało tego się złuszcza.
Mi po # nie chciał dać wiecej niż 2 tygodnie
U mnie tak sobie,dalej mam to krwawienie  Byłam z tym dziś u gina i on powiedział że to zachwiania hormonalne.Normalnie super  Chciał mi dać tabletki ale mu powiedziałam że moge być w ciąży,to opieprz dostałam i nie dał mi tych tabletek tylko kolejny antybiotyk.Podobno bezpieczny nawet jeżeli zaszłamw ciąże.
|
Opieprz za to że tak szybko w ciąży? Pewnie nie jest za tym żeby po 1@ zajść
Cytat:
Napisane przez kooocur
Kochane moje,
nie mam za duzo czasu, ale byłam u ginekologa.
Wszystko jest idealnie..i jajniki i macica i cytologia...
Wszystko książkowo...
Teraz trzeba uważać przez dwa miesiace a pod koniec sierpnia możemy sie starac.
Lekarz mnie zdziwił bo wiedział wszystko, że byłam na pogotowiu gadał z dwoma lekarzami którzy mnie badali...
Ok lece odpoczac bo krew mi z nosa leci... 
|
no to super że wszystko jest dobrze i nawet dostałaś od sierpnia oficjalne pozwolenie
pogoda w weekend ma być piękna 
Cytat:
Napisane przez ilkas
Dziewczyny, niby nie mam powodu, ale czuję się podłamana. Zobaczyłam tylko sam pęcherzyk. Ma 6,5 mm. I lekarz powiedział coś tam, że nie ma póki co w środku ciałka żółtego. Niby zaraz powiedział, że nie ma się co martwić bo to po prostu widocznie jeszcze za wcześnie..ale jakoś podłamała mnie ta wizyta. Myślałam, że chociaż zobaczę tam w środku malutką kropeczkę...a tu nic..pusto  jejku..a jeśli nie będzie tam zarodka? jeśli jajo będzie puste?
a wiecie co najlepsze...że po chwili lekarz znalazł drugi pęcherzyk...ale już taki bardzo malutki...na obrazie był jak 1/3 tego dużego. I powiedział, że to albo kawałek kosmówki albo...ciąża bliźniacza  ale póki co jest za wcześnie i nic nie można stwierdzić.
jestem mega rozbita. najpierw zobaczyłam pecherzyk - no dobra ciąza jest, dobrze umiejscowiona, potem się dowiaduje ze zarodka nie ma, a za chwilę, że jest jakieś tam prawdopodobienstwo, że może będą bliźniaki. masakra!!! 
|
Ikas kochana a co ja Ci mówiłam? Zobacz pare stron wcześniej. Jak zobaczysz zarodka to będzie dobrze, a jak zobaczysz pęcherzyk to też będzie dobrze. Nie potrzebnie sie nastawiłaś na zarodek, ja sie nastawiłam że wogole nie bedzie widać wiec cieszyłam sie ze widac chociaz pęcherzyk 
Który to tc?
Dwa tygodnie to nie tak znowu długo.. i pomyśl że za dwa tyg będzie już zarodek, nie myśl że to bedzie wyrok, tylko że zarodek. Tobie NIE WOLNO myśleć negatywnie bo chyba właśnie tak to działa. Nie wiem wmów sobie że wszystko jest ok i nie myśl o tym.. bo to jest naprawde najgorsze.
Wiem, że się zawiodłaś ale to dlatego ze nie posłuchalas mojej rady 
Ja się zawiodłam bo zarodek był za mały a to już moze być problem, u Ciebie naparwde nie ma sie czym martwic
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
|
|
|