Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-15, 10:28   #2605
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
W takim razie życzę córci, żeby osłodziła te męskie grono Ja tak chciałam chłopca, a teraz w dwa dni zakochałam się w tym różowym świecie i za nic nie oddałabym swojej Neli Moja słodka córeczka

Zdrowe i śliczne Zazdroszczę męża na wizycie, bo nam to jeszcze nie było dane z przyczyn od nas niezależnych.

Śliczny malutki brzuszek, a będzie z tygodnia na tydzień coraz piękniejszy

Jakie CUDO!!!! Chcę to mieć!!! Ale dopiero we wrześniu jak przeniosę się do pokoju malutkiej, bo boję się, że teraz ja + to cudo wypchnęlibyśmy męża z łóżka

Dziewczyny, które chodzą tak jak ja do gina tylko na zwykłe USG 2d, planujecie iść na 3 czy 4d?? Tak na pamiątkę i żeby podejrzeć twarzyczkę??
Ja myślę, że poszłabym około 28-29 t.c. - wtedy też zabrałabym mężusia. U mnie to koszt 150zł, bo dzwoniłam i pytałam. Chyba warto
Ja bym chciała iść, ale u nas w nikt chyba nie ma 3d, musiałabym umówić się do sąsiedniej miejscowości, tam przyjmuje doktor radiologii, podobno mega specjalista w USG i innych prześwietleniach. Albo wybiorę się w sierpniu na targi Mother&Baby do Wrcoławia.
W którym tygodniu robi się to 3d i 4d? Czy to nie ma znaczenia?

Edytowane przez Ma_majka
Czas edycji: 2012-06-15 o 10:35
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora