Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 24 lata i nadal nie wiem jak mam się malować. Washore
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-16, 20:47   #11
Lil' Hottie
Raczkowanie

Dot.: 24 lata i nadal nie wiem jak mam się malować. Washore

Cytat:
Napisane przez washoe Pokaż wiadomość
Witajcie,
Jestem nowa na forum (choć dość dawno już je podczytuję) i od razu proszę Was o pomoc
Tak jak napisałam w temacie (aż wstyd!) - mam 24 lata i nie wiem jak powinnam się malować. Chodzi mi głównie o dobór odpowiednich kolorów cieni, podkładu itd. Od dwóch lat na codzień i od święta używam Inglot Sprint 46 i....trochę już mi się znudził
Dlatego gównie prosiłabym o wszelkie sugestie co do kolorów jakich powinnam używać. Także prosiłabym Was o ocenę mojego typu kolorystycznego i dobór odpowiednich kolorków ubrań. Wiem, że niby na pierwszy rzut oka do głowy przychodzi jesień,ale zastanawiam się też nad wiosną (bo naturalny kolor moich włosów to ciemny blond z miedzianymi refleksami). No ale już nie przynudzam, odpowiadam na pytani i niecierpliwie czekam na pomoc Pozdrawiam.

1. Jak się opalasz - bardzo ciężko, na czerwono, potem czerwony kolor się ulatnia i nic z opalenizy nie pozostaje.

2. Kolor oczu - zielone, z miodowymi plamkami, obwódka wokół tęczówki zielona. Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)- brąz

3. Piegi - występują, złotawe.

4. Cera - jasna, chyba ciepły odcień, nie widać znacznych rumieńców, zaczerwieniona od zmian trądzikowych.
5. Naturalny kolor włosów - ciemny blond, miedziane refleksy.

6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jasny różowy.

7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę - czuję się dobrze w kolorach ziemi, brązach,pomarańczach, zgniłych zieleniach, ale także czarnym, czerwonym. Lubię też bardzo jaskrawe barwy - np. "sztuczne" róże, fiolety itd. Moim zdaniem zupełnie nie pasuje mi niebiseki, biały i wszystkie jasne kolory (kość słoniowa, beż, cappuccino itd.)
zmienilabym kolorek wloskow na ciemny cieply braz

staram się ograniczać komputer

jak zaliczę to...
Lil' Hottie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując