2012-06-15, 11:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Cześć wszystkim
Spędziliśmy wczoraj bardzo przyjemny wieczorek z małżem Tylko niestety straszne kłucia w pochwie mnie męczyły, jak tylko wstawałam Masakra, ja się tego boję... No i nocy poślubnej nie było niestety
Widzę, że coś się dzieje na wątku, ale postaram się doczytać od momentu, gdzie wczoraj skończyłam.
Cytat:
Napisane przez Maciejka__
Był kurier z rożkiem i kocykami z Milpolu (linki wklejałam po zamówieniu).  Śliczne są.
Dzisiaj powinnam odstawić Luteinę, ale... tż wyjeżdża i wróci w niedzielę wieczorem, więc postanowiłam, że do jutra będę ją brać. Jeszcze nie jestem przygotowana na poród, a mieszkanie długo nie będzie i niestety remont zrobimy już po porodzie  , ale jeśli miałoby się zacząć wcześniej, to lepiej, żeby tż zdążył do tego czasu wrócić.  A czuję jakieś kłucie w okolicach szyjki i 2-3 dni po odstawieniu lutki może być różnie. 
|
Masz rację z tą luteiną Ja też sobie przedłużam, choć teoretycznie powinnam skończyć ją brać w tym tyg. Ale postanowiłam stopniowo zmniejszać dawkę, bo jestem przekonana, że jak odstawię, to zaraz się zacznie
Cytat:
Napisane przez blueberry88
U mnie GBS ujemny 
|

Cytat:
Napisane przez chmielinka
my dzisiaj z moją Hanusią zaczynamy 31 tc 
|
Gratki
Cytat:
Napisane przez phdwao
|