Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-15, 12:34   #1803
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Spróbuj je prześwietlać. Ja się zawzięłam i próbuję robić zdjęcia na manualu, ale hmm, efekty są różne
Prześwietlać? Czyli dodawać światła przed zrobieniem zdjęcia tak? u mnie max to jest +1.0 Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam, nie znam się na fotografii ale chętnie się dowiem

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Fajna bajeczka nawet się wzruszyłam podobalo mi sie i muzyka cudna<3

Co do paznokci to jesli to wygląda tak jak myslę to spróbowałabym to spiłować polerką delikatnie i nawilżać nawilżać eveline za często stosowana moze byc powodem niestety przez duze stężenie formaldehydu
Obejrzę sobie za jakiś czas

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Średnio mi przypadł do gustu, chociaż z Elfa są chyba dwa typy do rozcierania, ja miałam ten gorszy. Włosie odstawało, kiepsko przycięty... Pisałam o swoich kulkach z Inglota i Essence. Jeśli miałabym do wyboru kulkę Essence i tą z Elfa to wolę Essence. Chociaż marzy mi się typowy puchacz, bo nie posiadam. Porównywałam swoje trzy pędzle Tutaj
Hehe, czytałam Cię wczoraj Ale dziękuję Mam dwie kulki z Essence, ale jeszcze nimi nie rozcierałam, spróbuję

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja najczęściej teraz fotografuję na P, z automatycznym autofocusem.
Dziękuję

Ale moje włosy są dopieszczone, aż mam ochotę je macać i macać... Trzymałam olejek Alterry prawie dobę bo nałożyłam wczoraj rano i jak chciałam wczoraj wieczorem zmyć to już bym wszystkich obudziła Uroki malutkiego mieszkanka... Musiałam spać w oleju i dopiero rano zmyć. Ale włoski nie narzekają Błyszczą i są mięciutkie
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora