Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-15, 12:08   #2693
201606210914
Konto usunięte

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Czarna, ja nie papuguje w spódnicy maxi źle bym się czuła Z tego co się dowiedziałam, to nogi powinnam okrywać = odwracają uwagę od reszty jakbym je zakryła, do tego taką spódnicą... ojj

a ja nie pogrubiają nogi i skracają je.

Baleronowa/Pysia, poproszę o taką informację w ndz wieczorem/pn do 15. Nawiasem mówiąc nie rozumiem zmiany nicku (a przynajmniej nie na taki - myślałam,że jak już mienisz to na coś bardziej pozytywnego)

sylvi, omg do play'a przechodzisz? Też poprzełniłam ten błąd i teraz jeszcze rok muszę się męczyć (no cyba, że coś zmienią). Owszem - ofertę mają najlepszą, TŻ pracował w tej firmie, więc dodatkowo mieliśmy zniżkę, ale już wolę zapłacić 10zł więcej za miesiąc i zawsze mieć zasięg, niż skakac po domu/ulicy szukająć go... nie tylko ja mam taki problem. Play ma najgorszy zasięg, częściowo wkupił linie Plus'a, bez nich byłoby jeszcze gorzej, ale na razie pood tym względem stoją w miejscu. Mój kolega w akaku w ogóle nie miał zasięgu, musiał wystawiać połowę ciała za okno Ja na stancji zasięg miałam tylko w 1 miejscu i nie mogłam się ruszyć choćby o krok. W domu z kolei zasięg mam jedynie na balkonie. Tak to łapię na chwilę i zaraz nika = rozłącza mnie, smsy nie idą. MASAKRA.

Głowa mi pęka od wczoraj.
Bottega
Moja cała rodzinka ma w play siostry,brat,mama,tata, dziadek? i z tego wiem że jeżeli chcesz mieć zasięg w PLAY w telefonie musisz zmienić sobie wybór operatora sieci tzn wchodzisz w ustawienia,ustawienia telefonu ,wybór operatora(jakoś tak podobnie) i tam przestaw z automatyczny na manualny,chwile poczekaj i tam wyskoczy orange przestaw i zobacz czy jest jakaś zmiana , bo orange udostępniła sieć użytkownikom sieci Play gdy stracą zasięg. Moi pozmieniali i śmigają w Play

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

A ja mam heyah od dobrych paru lat i jestem mega zadowolona, a od niedawna zmienili że jak doładujesz za 20 zł to masz przedłużone o rok konto to mi pasuje bo nie muszę co miesiąc przedłużać konta , ( podajże jest jak w playu)
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora