NIEAKTUALNE
Moje zasady: 1. Odpowiadaj u mnie, ja odpiszę u Ciebie. Może się zdarzyć że coś przeoczę i zapomnę odpisać, wtedy się przypomnij. Nie zawsze mam czas odpisywać codziennie, mam dużo pracy i może potrwać zanim odpiszę.
2. Jako pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek lub negatywem. Możliwa wymiana osobista w Krakowie. Nie wysyłam za granicę.
3. Wysyłka zawsze poleconym, najchętniej ekonomicznym.
4. Pisz co Ci się u mnie podoba, łatwiej i szybciej wtedy szukać czegoś w zamian.
5. Szanujmy swój czas, nie pisz jeśli nie masz niczego z listy.
Ubrania na zdjęciach są niewyprasowane, spędziły dużo czasu spakowane w kartony, przed wysyłką upiorę je i wyprasuje! (co wiąże się z 1-2 dniami opóźnienia w wysyłce)
Nie palę i nie chce rzeczy śmierdzących papierosami!
Używane nie znaczy zniszczone i brudne! Dokładnie sprawdzam swoje rzeczy przed wysyłką, informuję o wszelkich "usterkach" i tego samego oczekuje od drugiej osoby. Nie robię dodatkowych zdjęć.
WISH (najpilniej rzeczy pogrubione)
TBS Honey & Oat 3 In 1 Scrub Mask, Blue Corn 3in1 Deep Cleansing Scrub Mask, All-in-One Face Base 02 lub 01
bb creamy, najchetniej Missha Perfect Cover 13 i 21, Dr.Jart + Detox Healing BB Cream (Black Label), Baviphat Magic Girls Magic 1
półprodukty, naturalna pielęgnacja: oleje, hydrolaty, glinki, maski, kremy (nawilżające, do cery mieszanej)
czarny tusz do rzęs, tylko nowy, najchętniej Loreal Volume Million Lashes, Lancome Hypnose, Helena Rubinstein
róż w kompakcie w jasnym brzoskwiniowym lub różowym kolorze, np. Benefit Georgia, Dandelion, Sleek blush Life's a Peach
puder sypki matujący, bardzo jasny lub transparentny
gąbka konnyaku
preparat do czyszczenia/dezynfekcji pędzli i innych „sprzętów kosmetycznych”
kremy do twarzy z PHA z Neostraty
ampułki Radical
Versace Vanitas
Lagerfeld Sun Moon Stars
Gucci Rush 2
Elizabeth Arden Provocative woman
G. Ferre Gieffeffe
Cerutti Image
Calvin Klein Euphoria, Eternity, CK One
Chloe Chloe
Mugler Angel, Innocent, Womanity
Dior Addict 2
Jean Paul Gaultier MaDame
Givenchy Ange ou Demon
YSL Baby doll
Trussardi Inside
Prada Tendre
Bvlgari Omnia Amethyste
ubrania rozm. 34-36, tylko nowe lub mało używane, jestem bardzo wybredna co do ubrań
duże torebki, czarne
WYMIANA:
dokładka
wymienione