No ja na szczescie nie pale i nie zamierzam

Hehe czekolada?

No tak-to akurat jest problem, ale nie pochlaniam jej w jakis wieelkich ilosciach

Dotykanie twarzy, sprawdzanie co i jak-oo to moj horror.. Szczegolnie jak siedze, czekam no to oczywiscie paluchy na twarz i ot tak, od niechcenia ale..
Peeling mam z Nivea Visage Young ale chyba nie jest dobry..
Maseczki-stosuje codziennie mleko na twarz(w innym watku dziewczyny pisaly, ze naprawde pomaga

) Lubie jeszcze jedna chyba Soraya..

Nie pamieta a nie moge ostanio jej znalezc u siebie w sklepie.
Jutro poszukam na miescie

Tak

Pogadam z dermatologiem
Dziekuje bardzo

i jednak z tego oczyszczania chyba nie skorzystam..
Gratuluje poprawy

Haha szczerze to ta reklama sluz slimaka yy.. elezza?

haha bosskie to jest

O tak o drozdzach duzo slyszalam i kiedys tez robilam ta maseczke ale nie regularnie, tylko jak mi sie przypomnialo.
Od jutra zaczne

Hmm ten na blizny co piszesz to nie przypadkiem cepan?Bo jesli to ten to ejst beznadziejny i nikomu go nie polecam bo naprawde nic nie daje. A zreszta pytalam sie w aptece i go w ogole ni polecaja. Za to Contractubex tak. Slyszalam, ze jest dobry..
Tylko jak tu sie powstrzymac od wyciskania jak takie biale cos na ciebie patrzy? Ych..
Z kosmetykow stosuje: rano zel do mycia twarzy, tonik, krem Garniera, lekko pudrem, korektor na wypryski clearskin,tusz do rzes.
A wlasnie macie moze do polecenia dobre plyny, pianki, zele do mycia twarzy i jakis krem do cery tlustej?
Slyszalam, ze z Eris sa dobre(?)
No to teraz tylko do dobrego dermatologa sie musze umowic..