Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oczyszczanie cery u kosmetyczki - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-16, 22:06   #565
aguskaaa
Raczkowanie

Dot.: Oczyszczanie u kosmetyczki

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
No ja na szczescie nie pale i nie zamierzam
Hehe czekolada? No tak-to akurat jest problem, ale nie pochlaniam jej w jakis wieelkich ilosciach
Dotykanie twarzy, sprawdzanie co i jak-oo to moj horror.. Szczegolnie jak siedze, czekam no to oczywiscie paluchy na twarz i ot tak, od niechcenia ale..
Peeling mam z Nivea Visage Young ale chyba nie jest dobry..
Maseczki-stosuje codziennie mleko na twarz(w innym watku dziewczyny pisaly, ze naprawde pomaga ) Lubie jeszcze jedna chyba Soraya.. Nie pamieta a nie moge ostanio jej znalezc u siebie w sklepie.
Jutro poszukam na miescie
Tak Pogadam z dermatologiem

Dziekuje bardzo i jednak z tego oczyszczania chyba nie skorzystam..
Gratuluje poprawy
Haha szczerze to ta reklama sluz slimaka yy.. elezza? haha bosskie to jest
O tak o drozdzach duzo slyszalam i kiedys tez robilam ta maseczke ale nie regularnie, tylko jak mi sie przypomnialo.
Od jutra zaczne
Hmm ten na blizny co piszesz to nie przypadkiem cepan?Bo jesli to ten to ejst beznadziejny i nikomu go nie polecam bo naprawde nic nie daje. A zreszta pytalam sie w aptece i go w ogole ni polecaja. Za to Contractubex tak. Slyszalam, ze jest dobry..

Tylko jak tu sie powstrzymac od wyciskania jak takie biale cos na ciebie patrzy? Ych..
Z kosmetykow stosuje: rano zel do mycia twarzy, tonik, krem Garniera, lekko pudrem, korektor na wypryski clearskin,tusz do rzes.

A wlasnie macie moze do polecenia dobre plyny, pianki, zele do mycia twarzy i jakis krem do cery tlustej?
Slyszalam, ze z Eris sa dobre(?)

No to teraz tylko do dobrego dermatologa sie musze umowic..
Mądra dziewczyna

Ja twarz myłam kremem do oczyszczania twarzy clean&clear, ale podobno wcale dla skory dobry nie jest.
Lubilam go za zapach taki orzezwiajacy
Na plynach do mycia skory sie nie znam, polecam mydelko
Pozdrawiam Cie serdecznie
Trzymam za Ciebie kciuki
P.S.Jak się powstrzymac od wyciskania hmm moze przykleic zdjecie obok lustra jak wyglada zmasakrowana twarz po wyciskaniu Tak powanie to jest na wizazu wątek poświecony temu problemowi.
aguskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując