2012-06-15, 20:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostre laski
Mówisz, że nie potrafisz się ubrać, to może ja postaram się pomóc.. Taką "ostrą laskę" (chociaż ostra laska kojarzy mi się zupełnie inaczej, niż to, co opisałaś) wyobrażam sobie jako kobiecą, świadomą swoich atutów, silną i pewną siebie kobietę. Widziałabym ją w obcisłych jeansach, ale luźniejszych koszulkach albo w zwykłych białych bokserkach. Na zimniejsze dni czarna skóra - klasyka albo bluza z opadającym ramionem. Właśnie tak widze takie dziewczyny, takie niewymuszone, naturalne, a przez np. ultraobcisłe jeansy seksowne
Poglądaj sobie może jakieś zdjęcia dziewczyn stylizowanych na takie właśnie 'silne', może coś Cię zainspiruje. powodzenia
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka
Gdybyś miała naprawdę charakter o którym piszesz to wiedziałabyś czego chcesz i nie pytałabyś o zdanie. Coś mi się zdaję, że chciałabyś być postrzegana jako ostra laska i teraz szukasz na to sposobu. Albo też nie obchodziłby Cię wygląd. Może się mylę, ale coś tu nie gra.
|
po części się zgadzam. ale z drugiej strony można zauwazyć dziewczyny, które kochają motory i samochody, ale nie potrafią mimo wszystko wyrazić siebie, po prostu - nie potrafią się ubrać Można mieć silny niezależny charakter, który idzie w parze z brakiem gustu ;p dziewczyna być może chce się stylizować na ostrą laskę, tak jak mówisz, a być może zauważyła, że jest nijaka i chce to zmienić
|
|
|