Dot.: Zgaga? Czy może reflus??
Witam
moja siostrzenica jak byla mala miala podobnie,odbijala ale nie ulewala,byla bardzo marudna,siostra myslala ze skoro nie ulewa to dobrze,dopiero wyprowadzil ja z bledu lekarz kiedy mala trafila do szpitala z zapaleniem oskrzeli,ze jesli jedzenie nie ulewa sie na zewnatrz to wcale nie znaczy ze nie cofa sie tresc pokarmowa
moze powinnas udac sie jeszcze raz do dobrego pediatry i opowiedziec o wszystkich objawach? ja sie nie znam na tym za dobrze,tyle moge Ci podpowiedziec
wiem tez ze siostrzenica miala takie badanie,cos ala gastroskopia,wrowadzali sonde przez nos do zoladka i monitorowali przez 24 godziny,i trzeba bylo zapisywac kiedy mala jadla,jesli tresc sie cofala to urzadzenie to zapisywalo,tylko z racji tego ze badanie do najprzyjemniejszych nie nalezy podobno najlepiej sie je wykonuje u malych dzieci
u niej okazalo sie ze to wlasnie refluks,musiala byc leczona w tym kierunku
ale mysle ze lekarz dobry powinen byc na tyle kompetenty,ze powie Ci jakie badania powinnas wykonac
a kupki takie to nie wiem,wiele zalezy od jedzenia,ale jesli nie je nic po czym mogly by one miec taki kolor,to radze naprawde poszukac jeszcze raz dobrego pediatry i z nim sie skonsultowac
Edytowane przez wariateczka88
Czas edycji: 2012-06-15 o 20:26
|