Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Utrata jędrności całego ciała :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-16, 17:46   #1
girl.of.glass
Raczkowanie

Utrata jędrności całego ciała :(

Dziewczyny mam ogromny problem. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą, zawsze cieszyłam się nienaganną figurą i praktycznie brakiem cellulitu. Jednak w przeciągu ostatnich kilku miesięcy coś strasznego stało się z moim ciałem..Sporo przybrałam zwłaszcza w okolicach brzucha, który pokryty jest tłuszczem, generalnie przytyłam, a co gorsza całe praktycznie ciało-nogi, pośladki, brzuch, ręce, pokryte jest cellulitem i całkowicie pozbawione jędrności Domyślam się, że może to być wina mojego ostatniego trybu życia, ostatnie kilka miesięcy praktycznie przesiedziałam przed biurkiem..ale z drugiej strony nigdy nie byłam jakaś szczególnie aktywne fizycznie, dominował tryb siedzący ze względu na ciężkie studia..z tym że w ostatnim czasie dodatkowo niewiele wychodziłam generalnie.
Dodam, że mam 24 lata, nie biorę/nie brałam żadnych leków, w tym hormonów. Co do diety to w ostatnim czasie nie była jakaś super rewelacyjna (trochę słodyczy), ale też nie jem tłusto i jakoś szczególnie dużo..
pomóżcie mi proszę, jak mogę przywrócic normalny wygląd, bo z obecnym nie wyobrażam sobie by móc się rozebrac, nawet krótki rękawek będzie problemem bo ręce fatalnie wyglądają..
jestem załamana, będę wdzięczna za wszelkie wskazówki

Edytowane przez girl.of.glass
Czas edycji: 2012-06-16 o 17:50
girl.of.glass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując