Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-17, 11:55   #341
aniielica
Zakorzenienie

Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie

dzisiaj stwierdziłam że mam pecha do zakupów u jashka z allegro. Dzisiaj po raz kolejny w ciagu ostatnich kilku dni zadzwoniła do mnie jego pracownica z pytaniem czy mogą mi część bigli dosłać później... Tylko do jasnej anielki ona dzwoniła z tym samym pytaniem w piątek i powiedziałam, ze mogą wszystko wysłać W PONIEDZIAŁEK, bo sie nie wyrobili z robieniem tych bigli. Kobieta oczywiscie nie pamietała o tej rozmowie. Na koniec stwierdziła że oni się nie wyrabiają ze wszystkim... Tylko, że co mnie to obchodzi. Skoro nie potrafią nadążyć z zamówieniami niech nie wystawiają na aukcjach towaru, którego nie mają, albo który dorabiają na bieżąco. Dzisiaj jest środa, moja paczka nie została jeszcze wysłana, chociaż pieniądze mieli na koncie max. w zeszły czwartek. Pozytywnego komentarza na pewno ode mnie nie dostaną Zapłąciłam za paczkę priorytetową, zeby ją dostać jak najszybciej, a nie żeby została wysłana po ponad tygodniu od zakupu
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując