2012-06-17, 14:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
Cytat:
Napisane przez anekania
Hej dziewczyny
Ja już po operze. Wynudziłam się jak mops  Gosciu wyszedł i śpiewał przez półtorej godziny z czego prawie nic nie rozumiałam  Rewelacja , polecam o 22 godzinie 
|
Jednak nie ma co się ukulturalniać na siłę ;- )
Cytat:
Napisane przez anekania
Dziewczyny a kiedy macie bardzie wolny termin? Bo ja mam już sesję czyli nie mam zajęć  i mam czas to jest pojęcie względne bo muszę się uczyć ale chętnie wypiłabym jakaś mrożoną kawę z Wami
Albo może pizza u monique?  Chociaż nie wiem czy przy takich upałach da się jeść 
|
Ja po 22 czerwca chętnie, do połowy lipca jestem w Krakowie,rano mam praktyki, a po nich woooolne, letnie popołudnia, które chętnie wypełnię towarzysko ;- )
Cytat:
Napisane przez pluszysko
Jeśli chodzi o ten filmik, to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=e737-PbZOJE teraz, kiedy już po ptokach to wiadomo, inaczej się go ogląda, ale przed meczem z Czechami, kiedy we wszystkich była wiara, nadzieja i pewność we zwycięstwo to łzy stawały w oczach i ciary przechodziły po ciele.. Szacun dla autora! W iecie, że po tym, jak ten filmik stał się sławny na całym necie, to Warszawka Szkoła Filmowa zaoferowała jego autorowi stypendium warte 20 tys. zł?  no a tvp usuwała (i być może nadal usuwa) ten filmik z sieci, bo twierdzą, że to naruszenie ich praw na wyłączność do emisji meczów.. Żal
a ten reportaż w BBC to chyba pousuwali ze wszystkich stron, bo go znaleźć nie mogę  jest jeszcze inny filmik, "kibice jak solidarność", tutaj: http://www.filmtok.pl/Kibice-jak-Sol...ch-FILM-a29111 oglądne go jak mi się sesja skończy
miłego dnia, dziewczyny  czy tylko ja jestem zmęczona, gdy jest taki upał? 
|
Si, czytałam wczoraj, że zafundowali mu stypendium. Ludzie komentowali potem, że koleś jest lepszy niż wielu montażystów tvp ^^ chociaż inaczej się dzisiaj ogląda ten film, w perspektywie wczorajszego meczu : (
Cytat:
Napisane przez anekania
pluszak dziekuję, na pewno rzucę okiem na niego i zobaczę co i jak z tym filmem bo mnie zaciekawił
Ja się uczę cały dzień, więc wyjdę dopiero wieczorem do kościoła jak będzie mam nadzieję już lżej
A i rozbiłam swoją skarbonkę, zbierałam w niej drobniaki na wakacje i wyszło 340zł  mam na tydzień noclegów nad morzem  Rodzice mnie wypychają więc nawet jakby co wrócę tam i pojadę sama tak bardzo mi się spodobał, miasto , plaża.  Chyba, że ktoś jest chętny jechać ze mną? 
|
Sama może i pojedziesz, ale nad morzem myślę, że dotrzyma Ci towarzystwa przystojny informatyk? Tylko nie mów, że nie wymieniliście się numerami! : >
Miłego popołudnia! Pora w końcu wyjść z mieszkania.
|
|
|