Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-17, 14:12   #1422
hellyeah0
Zadomowienie

Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja już po operze. Wynudziłam się jak mops Gosciu wyszedł i śpiewał przez półtorej godziny z czego prawie nic nie rozumiałam Rewelacja , polecam o 22 godzinie
Jednak nie ma co się ukulturalniać na siłę ;- )

Cytat:
Dziewczyny a kiedy macie bardzie wolny termin? Bo ja mam już sesję czyli nie mam zajęć i mam czas to jest pojęcie względne bo muszę się uczyć ale chętnie wypiłabym jakaś mrożoną kawę z Wami
Albo może pizza u monique? Chociaż nie wiem czy przy takich upałach da się jeść
Ja po 22 czerwca chętnie, do połowy lipca jestem w Krakowie,rano mam praktyki, a po nich woooolne, letnie popołudnia, które chętnie wypełnię towarzysko ;- )

Cytat:
Napisane przez pluszysko Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten filmik, to jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=e737-PbZOJE teraz, kiedy już po ptokach to wiadomo, inaczej się go ogląda, ale przed meczem z Czechami, kiedy we wszystkich była wiara, nadzieja i pewność we zwycięstwo to łzy stawały w oczach i ciary przechodziły po ciele.. Szacun dla autora! Wiecie, że po tym, jak ten filmik stał się sławny na całym necie, to Warszawka Szkoła Filmowa zaoferowała jego autorowi stypendium warte 20 tys. zł? no a tvp usuwała (i być może nadal usuwa) ten filmik z sieci, bo twierdzą, że to naruszenie ich praw na wyłączność do emisji meczów.. Żal

a ten reportaż w BBC to chyba pousuwali ze wszystkich stron, bo go znaleźć nie mogę jest jeszcze inny filmik, "kibice jak solidarność", tutaj: http://www.filmtok.pl/Kibice-jak-Sol...ch-FILM-a29111 oglądne go jak mi się sesja skończy

miłego dnia, dziewczyny czy tylko ja jestem zmęczona, gdy jest taki upał?
Si, czytałam wczoraj, że zafundowali mu stypendium. Ludzie komentowali potem, że koleś jest lepszy niż wielu montażystów tvp ^^ chociaż inaczej się dzisiaj ogląda ten film, w perspektywie wczorajszego meczu : (

Cytat:
pluszak dziekuję, na pewno rzucę okiem na niego i zobaczę co i jak z tym filmem bo mnie zaciekawił
Ja się uczę cały dzień, więc wyjdę dopiero wieczorem do kościoła jak będzie mam nadzieję już lżej

A i rozbiłam swoją skarbonkę, zbierałam w niej drobniaki na wakacje i wyszło 340zł mam na tydzień noclegów nad morzem Rodzice mnie wypychają więc nawet jakby co wrócę tam i pojadę sama tak bardzo mi się spodobał, miasto , plaża. Chyba, że ktoś jest chętny jechać ze mną?
Sama może i pojedziesz, ale nad morzem myślę, że dotrzyma Ci towarzystwa przystojny informatyk? Tylko nie mów, że nie wymieniliście się numerami! : >

Miłego popołudnia! Pora w końcu wyjść z mieszkania.
hellyeah0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując