Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W jakim kolorze mi lepiej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-17, 18:24   #1
asiana89
Przyczajenie

W jakim kolorze mi lepiej?

Czesc,

Chciałabym prosic o radę odnosnie koloru wlosow. Moj naturalny kolor to dosc jasny blond (1 zdjęcie) ale od zawsze marzyłam o ciemniejszych wlosach, więc jakies 4 lata temu poszłam do fryzjera i efekt byl taki jak na 2 zdjęciu. Jakiś czas bylam zadowolona, ale potem zachcialo mi sie jeszcze ciemniejszych wlosow wiec juz sama w domu zafarbowalam i wyszly mi takie ciemny brąz (zdjęcie 3). Ale kobieta zmienna jest wiec po jakims czasie stwierdzilam, ze chyba przydaloby się troche rozjasnic moja w zimie blada twarz i fryzjerka zafarbowala mi na braz z rudym odblaskiem i tak juz prawie rok mam ten kolor (farbowalam juz w domu Loreal Exellence Braz mahoniowo-miedziany, zdjecie ostatnie), ale od jakiegos czasu zaczynam myslec, ze te rude odrosty mnie wkurzaja i chce cos zmienic, ale juz pomysly mi sie skonczyly na te wlosy i kompletnie juz nie wiem w czym mi dobrze a w czym nie.

Do blondu nie chce wracac, bo to zbyt zmudny proces i wlosy mi sie zniszcza, a poza tym nie mam cierpliwosci zeby tyle czekac na efekty
Ciemny kolor chyba tez mnie nie przekonuje, bo w zimie jestem bardzo blada i w ciemnych wlosach wygladam jak emo
Myslalam nad czyms pomiedzy blondem a brazem, tylko jakis bardziej naturalny odcien (bez rudego poblasku), taki zeby lekko rozjasnial buzie.

Bylabym wdzieczna za jakies rady co do koloru i ewentualnych rad jak moglabym z owczesnego stanu dojsc do takiego koloru.

P.S. mam niebieskie oczy, naturalnie ciemne brwi i rzesy. W lato skora ma kolor brzoskwini, natomiast w zime jest strasznie blada :/

Z gory dzieki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5090a.jpg (16,5 KB, 402 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5133a.jpg (23,4 KB, 270 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP0416a.jpg (24,9 KB, 225 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0492a.jpg (14,3 KB, 292 załadowań)
asiana89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując