2012-06-18, 11:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Desia pewnie ze sie nie gniewam, a nawet przyznam Ci racje co do tego ze za bardzo az chcialam Hanie wychowywac ksiazkowo, a tak jak mowisz - widocznie Hania ma inne potrzeby. i wlasnie mialam to napisac - wyprzedzilas mnie...ze gdyby Mama kazala mi wracac do siebie do lozka, to pewnie dobrze by sie to na mojej psychice nie odbilo, bo szlam do niej w nocy - bo cos mnie straszylo - w wyobrazni pewnie, ale tam u Mamy sie czulam bezpiecznie.
Mama uczyla mnie samodzielnosci jak najbardziej od dziecka, ale czulosci tez mialam duzo, w ogole pieszczocha bylam
i tak jak napisalam - nie gniewam sie w ogole - dziekuje Ci Desiu za wyrazenie swojej opinii, bardzo mi sie przyda i zgadzam sie z Toba, kazde dziecko jest inne, bo pamietam jak na poczatku cieszylam sie z macierzynstwa bo robilam czesciowo jak Hogg radzi ale tez to czego Hania potrzebuje i to dzialalo lepiej. tylko ze u nas jest jeszcze jedna sprawa ...ze Hania w lozku ze mna wierci sie strasznie - spi slabiej niz juz uplakana zasnie w lozeczku, ale to nie zawsze, wiec i ja jestem bardziej niewyspana jak ona spi ze mna, wlasnie dlatego chcialam ja przestawic na lozeczko. ale poprobuje jakichs innych sposobow wlasnie z mm na noc bo chodze jak zombie.ja nie mam nic przeciwko aby Hanulka spala ze mna w lozku, Tz tez nie - ale on spi na dole i tak - bo go wygonilam, bo cos mnie lapie w nocy i sie zle czuje i sie poce jak prosie i za goraco mi jak jeszcze on jest w lozku. ale ogolnie to spalismy tez we trojke i on tez nie ma nic przeciwko bo lubil jak Hania o 5 rano smiala sie do niego i mowila aagiiiiii i tez jest zdania aby wychowywac intuicyjnie, powiedzial do mnie wczoraj Monia ...pie..rz te ksiazki bo sie wykonczysz.
dzisiaj podsuniemy lozeczko do lozka i zobaczymy jak to bedzie sie sprawdzac.
dziekuje jeszcze raz za wszystkie rady.
Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2012-06-18 o 11:40
|
|
|