Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-18, 11:57   #2012
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! My po chrzcinach! Andrea była głodna przez pół Mszy na której powinna być spokojna . Krzyczała w niebo głosy . Była masakra . Ale pokazała że to jej Msza i jest najważniejsza .

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Przez to nie dało się nawet zdjęć porobić, bo było wszystko "na szybciora" .
No to Gratuluje Chrzcin

A swoja droga dalas Jej cycka? Bo w kosciele to tak troche glupio chyba
A powinno to byc w sumie odwrotnie bo gdyby Bog nie chcial zeby kobiety karmily cyckiem to by Nam mleko tam nie lecialo

Katarzynka- wspolczuje wizyty tesicowej
Kurcze , czy One wszystkie sa takie same?

Emigra- no czesto tak wlasnie jest ,ze w teorii cos pieknie sie prezentuje i brzmi a praktyka i zycie to juz inna bajka

Monia, to faktycznie nieciekawie skoro Ona i z Toba kiepsko spi
Ja szczerze mowiac to lepiej sie wyspie bez Viki, oczywiscie jesli lezy spokojnie w lozeczku, spiac z Nia kilka godzin jestem polamana bo spie na krawedzi lozka zeby Jej nie przydusic. Ale wtedy jednak spie, jesliby mi sie wiercila i sapala i rzucala w lozeczku to bym wogole nie zasnela. A Ona ze mna spi ladnie.
Szczerze mowiac nie wiem co Ci doradzic, moze faktycznie jak podasz mm to przespi dluzej?
Moze to lozeczku przy Waszym lozku tez podziala?
Jesli wpadnie mi cos do glowy to dam Ci znac.
Moze ktos inny ma jakas rade na spanie Hani, oprocz metod Tracy, ktore nie podzialaly
I nie chcialabym zeby tak bylo w Twoim przypadku, ale jesli nic nie dziala to moze po prostu okaze sie ,ze Hanka tak wlasnie spi niespokojnie i nie ma na to rady, tylko musi wyrosnac?
Oby nie!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora