Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-18, 12:02   #2015
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Hej,hej!Fajnie,ze sie odezwalas!I mam nadzieje,ze bedziesz odzywac sie czesciej.Bardzo mnie ciekawi co u was slychac dziewczyny!

I u mnie pogoda
Popoludniu pojedziemy do parku,bo teraz mam troche rzeczy do zrobienia.

Desiu z tego co piszesz to Adas to swietny chlopczyk i na pewno wyrosnie na wspanialego mezczyzne
Moja Wiki tez najchetniej by ze mna spala,ale Radek jej nie pozwala,bo nie wyspal by sie.W sumie troche ciasno w trojke,a jakby jeszcze Eryk byl to w czworke
Ja widze jednak,ze Wiki niektorych rzeczy zle nauczylam.Np nie lubi zajmowac sie sama soba,teraz jest jej przykro,bo nie zawsze mam dla niej czas,a mama kojarzyla jej sie z zabawa.Zawsze mialam wyrzuty sumienia,ze malo poswiecam jej czasu.Duzo pracowalam w Polsce,zebysmy dali rade finansowo,wiec ledwo przekraczalam prog mieszkania poswiecalam czas Wiki,wiec jak bylam w domu,ona nie bawila sie sama.Z Erykiem chce zrobic inaczej,nauczyc go ze choc w domu jestem on moze zajac sie sam soba.Tym bardziej,ze planuje trzecie dziecko,wiec za jakis czas nie bede mogla poswiecic bardzo duzo czasu Erykowi.
Czytam wlasnie Jezyk niemowlat i duzo rad sie sprawdza.Latwy plan dziala,ale u nas tylko do popoludnia,bo pozniej przychodzi Wiki i Radek i np zabawiaja Eryka,kiedy on jest zmeczony i mija jego pora drzemki.A w dzien przez ostatnie trzy dni jest super,karmienie co trzy godziny i cykl karmienie/aktywnosc/sen.Jak jest senny odkladam go do lozeczka i zasypia sam.
Dziekuje Gosiu, jestem dumna z Adasia, udal nam sie
Tylko troche za duzo gada
Ale jak Go nie ma to cisza po uszach bije

Masz racje , czlowiek uczy sie na bledach, najwazniejsze zeby wyciagac wnioski z tych bledow i ich nie powtarzac!
I Ty napewno nie bedziesz.
Milej wyprawy do parku!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora