Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Eurociacha 2012
Wątek: Eurociacha 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-18, 16:55   #908
KinkyGirl
BAN stały

Dot.: Eurociacha 2012

Cytat:
Napisane przez Panna S Pokaż wiadomość
Ronaldo jest przystojny to fakt ale są od niego o wiele wiele przystojniejsi
Na przykład ten w Twoim avatarze

Oglądałam dzisiaj Wydarzenia na POlsacie i pokazywali piłkarzy. Był obłednie wyglądający Lewy w koszulce z napisem "PLAYBOY". Nie wiem, Playboy chyba im płaci, żeby nosili te koszulki, ale faktycznie idealnie do nich pasują (W takiej koszulce miał jeszcze zdjęcie Szczęsny). No i oczywiscie pokazli Szczęsnego z ojcem jak wychodzili z hotelu. Szczęsny fajnie, legancko i stylowo ubrany Super wyglądał, chociaż w wersji zwyczajnie ubranego chłopaka też mi się podoba, no, ale w takiej marynarce i tych włosach zaczesanych na bok też fajnie wygląda. teraz to kreuje się raczej na takiego angielskiego elegancika :P

Lewy ma świetny styl, modnie, stylowo i elegancko, a jednocześnie nie 'pedalsko' :P

Co do pieniędzy płaconych piłkarzom-jakaś część naszych podatków pewnie na nich idzie, bo ogólnie idzie na sport stadiony itp. Nie wiem jak z ich gażami. Sponsorzy dają dużo kasy, ale myślę, że państwo też.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

LASKI!!!!NIEEEEE
http://www.pudelek.pl/artykul/41052/...wski_sie_zeni/

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

w sumie, to żaden news, że Lewy się hajta, ale mimo wszystko
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując