Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-18, 15:52   #2823
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej. Ja dzisiaj wstałam o 9 i wzięłam się od razu za sprzątanie. Ogarnęłam wszystko oprócz okien, bo już nie mam siły:/ jestem tak zmęczona i obolała że szok... Jeszcze miałam dzisiaj bitwę z mężem i oberwał butem... Czasem nie mam cierpliwości do niego:/
ha chciałabym to zobaczyc a za co oberwał?

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
a ja drętwieję nogi, ręce, ma-sa-kra[COLOR="Silver"

aha, ja kupuję evo
bardzo fajny. a jaki kolor? a moja kumpela jest w 37 tyg i mówi,że drętwieje jej brzuch?
Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Ja rzodkiewki bardzo lubię i dużo ich jadłam w ostatnim czasie.

Mój niestety wie co to cellulit, mam nadzieję że naprawdę nie sprawdzał...ta ciąża zaczyna już mi siadać na mózg .
na pewno nie sprawdzał po co by mu to było? z resztą słyszałam, że jak się dochodzi do siebie po porodzie to wraz ze schodzącą wodą celulit staje się coraz mniej widoczny!
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
oo,dzięki,też zamówię ja chyba folii nie kupuję,nie zamierzam po deszczu raczej chodzić z wózkiema moskitierę od owadów kupiłam uniwersalną za 10zł i pasuje

Linka evo też fajoski ja się dłuuugo zastanawiałam między tymi dwoma

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

sorry ale wyobraziłam to sobie
O dobrze wiedziec o tej moskitierze. Mój mąż chce moskitiere na wszystko ostatnio. oszalał chyba
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora