Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-18, 20:46   #2901
houserka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

mam spuchniętą jedna stopę.Gdy dużo siedzę i chodzę zawsze mi puchną dwie,po nocy opuchlizna schodzi z lewej a na prawej zostaje na drugi dzień
położyłam sie po południu na 2 h (chyba przez te upały)i śniły mi sie placki. Jak wstałm to musiałam zjeść coś słodkiegoi teraz mnie trochę muli,ble...

muminekja żelazo zażywam 0,5 h przed posiłkiem, ale tylko jedną tabletkę(ale jak sobie przypomnę)
blueberry , pumasmój TZ obchodzi imieniny, urodziny, dzień kobiet ale nie uznaje walentynek, bo mówi ze to dla nastolatków...
pumas-ja bym nie robiła masażu tej szyjki,jesli to mam byc bolesne to wolałbym tam nie grzebać Twoja ginka chyba chciałaby juz urlop i dlatego chce przyspieszyc Twój poród tak myśle..albo widzi, że chcesz szybko urodzić i mieć z głowy...
nadalkaa Twój tż będzie przy porodzie? bo jak tak to lepiej żeby trzymał się parę metrów od Ciebie w czasie najsilniejszych skurczy,bo jeszcze oberwie
princeładne tuniki, mi sie zepsuło całkowicie żelazko, zamówiliśmy nowe, ale kiedy przyjdzie? mam tylko jedno ubranie wyjściowe, bo resztę poprałam
houserka jest offline Zgłoś do moderatora