2012-06-18, 20:46
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
mam spuchniętą jedna stopę.Gdy dużo siedzę i chodzę zawsze mi puchną dwie,po nocy opuchlizna schodzi z lewej a na prawej zostaje na drugi dzień
położyłam sie po południu na 2 h (chyba przez te upały)i śniły mi sie placki. Jak wstałm to musiałam zjeść coś słodkiego i teraz mnie trochę muli,ble...
muminekja żelazo zażywam 0,5 h przed posiłkiem, ale tylko jedną tabletkę(ale jak sobie przypomnę)
blueberry , pumasmój TZ obchodzi imieniny, urodziny, dzień kobiet ale nie uznaje walentynek, bo mówi ze to dla nastolatków...
pumas-ja bym nie robiła masażu tej szyjki,jesli to mam byc bolesne to wolałbym tam nie grzebać Twoja ginka chyba chciałaby juz urlop i dlatego chce przyspieszyc Twój poród tak myśle..albo widzi, że chcesz szybko urodzić i mieć z głowy...
nadalkaa Twój tż będzie przy porodzie? bo jak tak to lepiej żeby trzymał się parę metrów od Ciebie w czasie najsilniejszych skurczy,bo jeszcze oberwie
princeładne tuniki , mi sie zepsuło całkowicie żelazko, zamówiliśmy nowe, ale kiedy przyjdzie? mam tylko jedno ubranie wyjściowe, bo resztę poprałam
|
|
|